2777
2789
عنوان

جاری هام دائم لباس میخرن من بدبخت هیچی نمیخرم دلم میخواد خودکشی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1285 بازدید | 72 پست
ازش ماهیانه خرجی بگیر بعد جمع کن چیزی که لازم داری بخر. کلا افراط هم خوب نیست چرا آدم هر دفعه باید ی ...

من کاپشن ندارم دلم میخواد یه پالتو بخرم ولی شوهرم نمیخره مگه دوماه التماس کنم تا بگیره 

۴ سال پیش پالتو گرفتم الان بنظرم بچگونه یکمم کهنه شده 

یه ترنچ کت دارم یه بارونی و یه پافر یدونه هم مانتو خیلی زخمیه 

فقط کم تر رفت و آمد کن

رفتار و آمد با جاری رو کم کن

این جوری خودت هم راحت‌تری

من یه دوست پز پزو داشتم الان رفت و آمدم کم کردم مشکلم رفع شد

شاید این بغض آخرم باشد 🥲 من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو با جاریات مقایسه میکنی میگی لباس تلنبار شده دارم از اونا استفاده کن همه ما تو مراسما لباسای تک ...

همین 

ماشین لباسشویی برای چیه اگر قراره هر لباس یه بار پوشیده شه

She is working on a bio…

کو اینهمه من اون مانتورو بالای ۲۰ بار پوشیدم جاری هام دوبار میپوشن میزارن کنار

ببین هرکسی زندگیش خودش باید براش برنامه داشته بلشه ن از روی مقایسه با بقیه زندگی کنه 

تو هم طلا بخر یعنی با شوهرت حرف بزن پس اندلزاتون طلا بخرین ماشینتون مدل بالاتر کنید خونتون بزرگتر کنید

من ازدواج کردم جاریم فقط ی انگشتر داشت که ۱گرمم نبود همش میخوردن باورت نمیشه ماهی ۲گوسفند میخوردن و پولشون همش میرفت جای خوردخوراک  حتا وسیله خونه مثل چایساز و چیزای ابتدایی نداشت بعد که من عروسی کردم  دید وسیله میخرم و طلا پس انداز میکنم الان بالای ۱۰۰گرم داره ماشالله ماشینم خریدن وسیله هم همه چییی خریدن 

.من اون جاریم سنش همسن مامان من اما امکان نداره دوبار با ۱لباس ببینیش اونم لبلسای گرون و شیکککک اما من به اون نگاه نکردم ووزندگی خودم دارم

از عید فقط یه مانتو شلوار دیپلمات خریدم اونم نمیتونستم آماده بخرم ی ماه پارچه خریدم یه ماه دادم خیلط ...

آره متاسفانه جو خیلی بدیه هم بین من جاری هام هم تو خانواده پدری بین آبجیا و زنداداشا 

اصلا آرامشو ازم گرفته فامیلا میبینم یسری ها نصف منم خرید نمیکنن ولس انقدر دنبال لباس نیستن دلم میخواد اونطوری باشم اما نمیشه

من هیچ کدوم از لباسام جدید نیست و به هیچ عنوانم قصد خرید لباس نو ندارم چون فکر و نظر و عقیده مردم برام اهمیتی نداره اگه تو دور مقایسه کردن بیفتی روح و روانت داغون میشه

💜💜💜  لایک ممنوع  💜💜💜

آره متاسفانه جو خیلی بدیه هم بین من جاری هام هم تو خانواده پدری بین آبجیا و زنداداشا اصلا آرامشو ازم ...

عزیز دلم مشکی بخر البته لباس مشکی گرون که رنگش سیاه سیاه باشه از یه مغازه ی باکلاس ساده باشه سرتا پامشکی باور کن ده سال هم بپوشی نه خراب میشه نه تکراری 

آره متاسفانه جو خیلی بدیه هم بین من جاری هام هم تو خانواده پدری بین آبجیا و زنداداشا اصلا آرامشو ازم ...

چون فکر میکنی اونا خوشتیپرن یکم اعتماد به نفست بیشتر کن لباسای شیک بخر اما چندبار بپوش 

یا خیاطی یاد بگیر که پارچه بخری خودت بدوزی اینجوری میتونی هرماه واسه خودت لباس قشنگ بدوزی با پول کم 

فقط کم تر رفت و آمد کنرفتار و آمد با جاری رو کم کناین جوری خودت هم راحت‌تریمن یه دوست پز پزو داشتم ا ...

نمیشه تو خونه مادرشوهر و مراسمات خب همدیگه رو می‌بینیم 

مثلا واسه یکی از مراسمات من اونا خریدن من خودم نه آنقدر غصه خوردم