2777
2789
عنوان

جاری هام دائم لباس میخرن من بدبخت هیچی نمیخرم دلم میخواد خودکشی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1242 بازدید | 72 پست

ازش ماهیانه خرجی بگیر بعد جمع کن چیزی که لازم داری بخر. کلا افراط هم خوب نیست چرا آدم هر دفعه باید یه لباس جدید بپوشه . اصلا برام عجیبه که اینجا هر سال کاپشن و پالتو میخرن! مگه یک قرون دوزاره من دو سال پیش پالتو خریدم ۶ میلیون همونو میپوشم هم نوه هم شیک بارونیم هم مال ۵ سال پیشه. در عین حال خودم هم شاغلم و درآمدم خوبه اما دلیلی نمیبیننم برا دو سه ماه سرما هر سال برم کاپشن جدید بخرم.

منم‌سوهرم اهل ابن خریدها اصلا نبست بجاش با پول تو جیبیهام برای خودم طلا با گرم پایین میخرم

پس انداز خوبی داشتم همش از دستم رفت سر زایمانم چون رفتم بیمارستان خصوصی شوهرم پولشو نداد 

بعد هم یکم مونده بود دیگه خرج کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از عید فقط یه مانتو شلوار دیپلمات خریدم اونم نمیتونستم آماده بخرم ی ماه پارچه خریدم یه ماه دادم خیلط واسم درست کرد .نمیگم تو هم مث من باش 

ولی مقیاس جاریات قرار نده 

لباسای قدیمی که نمیپوشی یا بده کسی یا اصلا بذار چمدانی جایی که شوهرت نبینه که چقد لباس داری 

الانم که بارداری بگو سردم و لباسا واسم تنگن واسه بچه خوبیت نداره باید لباس گشاد بخرم 

کو اینهمه من اون مانتورو بالای ۲۰ بار پوشیدم جاری هام دوبار میپوشن میزارن کنار

پس خیلی تو رفت و امدی بالای ۲۰ بار چیزی که چندماهه خریدی

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

تو درگیر مقایسه شدی و گرنه خودت هم خوب خریدی دیگه

آره ذهنم اصلا بهم ریخته آرامشم ازم گرفته این فکر و خیال 

تازه بچم اضافه شده نمیدونم واسه کدوممون بخرم 

کو اینهمه من اون مانتورو بالای ۲۰ بار پوشیدم جاری هام دوبار میپوشن میزارن کنار

من مانتوهامو۲۰۰بارمیپوشم مگه چه اشکال داره ۴تامانتودارم کلا هی تنوع میدم یباراینویباراونیکی ومیپوشم براتابستونم چندتاتونیک داشتم اونارومیپوشیدم

کل سایت شده چسی 🫥

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
آره ذهنم اصلا بهم ریخته آرامشم ازم گرفته این فکر و خیال تازه بچم اضافه شده نمیدونم واسه کدوممون بخرم

به نظرم زندگی فراتر از ایناست که برای خودت تبدیل کردی به مشکل و داری براشون غصه میخوری 

فعلا هم اولویت نینی باشه 

اگر شد برای خودت بگیر 

نشد هم انقدر حس بد به خودت نده 

She is working on a bio…