2777
2789

واقعا میگم خیلی تو روحیم تاثیر منفی میزاره تو مجلسی ببینم من تکراری پوشیدم اونا جدید خریدن فشارم میوفته حالم بد میشه 

وضعیت مالی شوهراشون یکیه اما متاسفانه همسر من خسیسه واسه لباسه اصلا به زور دو تیکه میخره انقدر باید بگم و بگم تا بخره والا نمیدونم با چندتا بچه چجور هر روز یه لباس جدید 

واسه من شوهرم از عید تا الان 

یه کت و دامن و مانتو و شلوار و روسری و کیف و بلوز و شلوار راحتی اینارو عید خرید 

بعد هم چون باردار بودم دوتا شلوار گشاد یدونه شال و دوتا لباس زیر  و یه ساحلی 

پولی هم داده بود روش گذاشتم مانتو گرفتم 

هر کاری کردم پول نداد پس انداز داشتم از اون عبا خریدم 

و الانم باز از پول خودم پیراهن 

الان دلم میخواد پالتو و پیراهن و چیزای دیگه بخرم  ولی میدونم شوهرم پول نمیده مگه دوماه التماس کنم یچیزی بخره 

خودمم دیگه هیچ پولی ندارم 

لباسای قدیمی هم تو کمد پره دلم نمیاد بندازم دور پوشیده هم نمیشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما اینهمه خریدی میگی هیچی ندارم ؟!

مصرف گرایی ترند شده متاسفانه

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

والا خوب خریدی دیگ چخبرع

آخه هر کاری میکنم به اونا نمیرسم تو هر مجلسی یه لباس میخرن  حس بدی پیدا میکنم 

بعد من الان یسری لباسام نمیتونم بپوشم بخاطر شیردهی