2777
2789
عنوان

اون پسرایی ک مادر و خواهر براشون دختر انتخاب میکنن برا ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 33 پست
ن حالا متوجه شدم درستش را خانواده معزفی میکنه دختررپسر انتخاب میکنن الان فمیدم ربط ب بچ ننه بودن ندا ...

دقیقا فقط معرفیه

پسری که تاحالا دختر مناسبی که به دلش بشینه رو ندیده چه گناهی کرده خب 

اون پسر مجبوره در شرایط خواستگار سنتی دخترها رو بررسی کنه و بین گزینه هایی که بهش معرفی میکنن انتخاب کنه

یه اشتباهی که ایرانی‌ها می‌کنن اینه که فکر میکنند خواستگاری یعنی پسر کاملا اوکیه الان وقت نظر دادن دختره. درحالی که در خواستگاری سنتی هر دو طرف هم رو نمیشناسن و خیلی منطقیه که پسر بخواد جواب منفی بده اصلا. هردو در حال شناختن دیگه

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا اون زمان که خواهر و مادر تصمیم می گرفتن گذشت مگه طرف خیلی بی عرضه باشه...شوهر سابق منم اول مادرش منو تو یه مهمونی دیده بود بعد اومدن خواستگاری نه برای این که قطعی دیگه همه چی تموم باشه آخرش خود پسرش انتخاب کرد در حد این بوده که مادرش مثلاً کسایی که از نظرش خوبن معرفی می کرده حالا می رفتن ببینن به هم میان یا نه...بعد خود همون مادره ناراضی بود می گفت ما فقط ظاهر رو دیدیم باطن خانواده تون رو نشناخته بودیم و پسرم دیگه ول نکرد اصرار کرد وگرنه ما ناراضی بودیم.🫤🫤همچین مادری من با پسرش هم دوست می شدم صد برابر بدتر از این حرفا رو می خواست بهم بگه لابد.

❤️❤️