mahsanavi مدیر عضویت: 1403/11/23 تعداد پست: 917 عنوان چیکار کنم شوهرم برای مادرش میگو نبره | مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 34 پست شوهر من مثلآ وقتی بدونه من یا مادرش ی چی دوست داریم دلش برنمیداره تنهایی بخوره حالا بابای من از بندر میگو برام اورده میدونم درست کنم میگه بده ببرم برا مامانم منم نمیخام بدم چیکار کنم دیروز | 09:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ریشنا عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 3942 چقد خسیس ..واقعا واسه چه چیزایی حساسین ..تو میگو بده خدا عوضش یه چیزی دیگه بهت میده ..مثلا سلامتی وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......
parvaneh_taher عضویت: 1403/10/24 تعداد پست: 576 بده ی بشقاب اصلا خودت پیش شوهرت هم عزیزتر میشی این فکرا هم نکن باور کن یهویی میسوزه یا بد بو میشه اصلا بهت نمیچسبه
ننعلی عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 8497 من هیچوقت ب این فکر نمیکنم ک پسرم چراانقدر برا زنش خرج کرد برم موقع زایمان بس بشینم تو خونه عروسم ک ... پس اونم خیلی بخیله . ولی تو برای ارامش خودت روحتو بزرگ کن
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 47437 خب نمیخواستی بدی چرا تاپیک زدی گر تو با بد بد کنی پس فرق چیست تو هم با این رفتارت شدی مثل مادرشوهرت ناراحت نباش پس روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔
دخترکزیبارو عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 6497 من هیچوقت ب این فکر نمیکنم ک پسرم چراانقدر برا زنش خرج کرد برم موقع زایمان بس بشینم تو خونه عروسم ک ... استارتر وقتی تصمیمت رو گرفتی ندی ومصمم هستی دیگه چرا تایپیک میزنی ونظر می پرسی ؟؟؟؟؟؟؟؟