2777
2789
عنوان

چیکار کنم شوهرم برای مادرش میگو نبره

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا یکم بده بهش چه اشکالی داره

نمیخام بدم اونا چشم ندارن شوهرم ب من یا خانوادم حتی نون بده حالا این ب جهنم انقدر از بغل شوهرم میکنن ک دیگه چایی واسه بذل و بخشش من نیست چرا پدر من باید بره بخره اینا بخورن

فقط به این فکر کن خودت هم یه روزی مادرزن/شوهر میشی و دوست داری عروس/دامادت چنین حرفی بزنن یانه

من هیچوقت ب این فکر نمیکنم ک پسرم چراانقدر برا زنش خرج کرد برم موقع زایمان بس بشینم تو خونه عروسم ک خانوادش نیان لقمه هتشونو بشمارم

بخاطر این چیزا،تو زندگیت دلخوری ننداز 

شوهر من میوه میگیره میگه برا مامانم هم ببر 

دیگه مامانشه،چی میشه کرد

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
من هیچوقت ب این فکر نمیکنم ک پسرم چراانقدر برا زنش خرج کرد برم موقع زایمان بس بشینم تو خونه عروسم ک ...

هرچی کم اهمیت بدی،راحت تر زندگی می‌کنی 

اون میشماره تو عین خیالت نباشه

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
بخاطر این چیزا،تو زندگیت دلخوری ننداز شوهر من میوه میگیره میگه برا مامانم هم ببر دیگه مامانشه،چی میش ...

اخه طفلک بابای من بره زحمت بکشه خاهر من پاک کنه بد بدم این ادمی بخورم ک نمیذاره پسرش حتی بچشو دکتر ببره یا موقع زایمانم لقمه های منو خانوادم میشمارد هیچوقت یادم نمیره طرف اجیلو از جلوم برداشت داد ب پسرش گفت براتو خوب نیست شیرت خراب میشه

من هیچوقت ب این فکر نمیکنم ک پسرم چراانقدر برا زنش خرج کرد برم موقع زایمان بس بشینم تو خونه عروسم ک ...

تو با در خودت و خانومی خودت پیش برو 

اونام با شخصیت خودشون پیش برن 

نمیشه که تو مثل اونا رفتار کنی

چرا بدیین هستی خب موقع زایمان مادر شوهرا هم میان نوه اونا هم هست

نکن این طوری بخدا خوب نیست دلت بزرگ کن 

تو با دل خودت و خانومی خودت پیش برو 

اونام با شخصیت خودشون پیش برن 

نمیشه که تو مثل اونا رفتار کنی

طفلکی مامانش حالا ی بشقاب بهش بده چی میشه ک اومدی واسش تایپیک زدی دلم سوخت بخدا آدم با هزار زحمت پسر ...

خدا هیچکس رو محتاج بچه و عروس و داماد نکنه . اینهمه از خودت بزن برای بچه . دودستی تقدیمش کن به یکی که اینحوری برات بخیل باشه