yasamin_h99 مدیر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 11371 عنوان برای چروک و سیاهی دور چشم چی خوبه | مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 36 پست به نظرتون دکتر پوست برم ؟یا برم داروخانه کرم بگیرم؟محصولی خودتون میشناسید معرفی کنید؟من کم خونی شدید هم دارم نمیدونم تاثیر روی سیاهی زیر چشمم گذاشته یا نه امروز | 09:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yasamin_h99 مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 11371 عسل بانو هم ببین فک کنم داشته باشه ممنون دوستم خیلی لطف کردی خداخیرت بده
پادیلانتوس عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 6045 دقیقا کم خونی شدید دارم گوشی زیاد نگاه میکنم روغن میلیا نمیده؟شما استفاده کردی ؟ متوجه نشدم؛ میلیا چی؟خودم استفاده میکنم؛ اثرش خیلی بهتر از کرمای دور چشم بوده برام. هر گاه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
yasamin_h99 مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 11371 متوجه نشدم؛ میلیا چی؟خودم استفاده میکنم؛ اثرش خیلی بهتر از کرمای دور چشم بوده برام. این دونه های سفید که زیر چشم اینا میزنهشما هر شب میزنی?
پادیلانتوس عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 6045 این دونه های سفید که زیر چشم اینا میزنهشما هر شب میزنی? زیر چشم من دونه نزده ؛ پوستم چرب نیست؛ نمیدونم علتش همینه یا نه.گاهی وقتا فراموش میکنم؛ شب در میون میزنم؛ هر گاه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
yasamin_h99 مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 11371 زیر چشم من دونه نزده ؛ پوستم چرب نیست؛ نمیدونم علتش همینه یا نه.گاهی وقتا فراموش میکنم؛ شب در میون م ... چه خوب دوستم چروک میبره؟روشن میکنه؟
پادیلانتوس عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 6045 چه خوب دوستم چروک میبره؟روشن میکنه؟ چروکای ریز و خطی رو ؛ میبره؛ روشنم میکنه؛ انشاءالله خوب باشه برات؛ 😊 هر گاه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
yasamin_h99 مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 11371 چروکای ریز و خطی رو ؛ میبره؛ روشنم میکنه؛ انشاءالله خوب باشه برات؛ 😊 امتحان میکنم ممنون دوستم به نظرت طولانی مدت جواب میده؟