2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم که دانشجو بودم پدرم یا همسرم میخریدن یا از سال بالایی ها یا ترم قبلی ها قرض میکردیم اون موقع پی دی اف نبود

الانم برای دخترم خودمون می‌خریم اگر پی دی اف باشه هم که استفاده میکنه 

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
من چندتا کتاب غزل دارم به نظرت ببرم کتاب دست دو دانشگاه بگیرم یا نه

نه بابا

به خدا جات فقط تنگ میشه

من هیچ کتاب رفرنسی ندارم😂

دیزاین خونم خراب میشه😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

یا پی دی اف. یا قرض گرفتن از بچه های سال بالایی. .یا دسته دوم معمولا بچه های دانشگاه میفروشن.تو انجمن های دانشگاه عضو باشین. بسیج و ... دوستای خوبی میتونین پیدا کنین  که شاید ترم بالایی هاتون باشن و بتونن تو همه زمینه ها کمک کنن.

یا ازکتابخونه دانشگاه میشه قرض گرفت.

یااگرم کتابی تا اخر ترمها بدردتون میخوره و ضروریه داشته باشینش پس اندازکنین (اگه میرسین کار دانشجویی میتونین بگیرین. با دفتر نهادیا شورای صنفی دانشگاه صحبت کنین) و اردیبهشت یا تخفیف خوب از سایت نمایشگاه کتاب طهران خریداری کنین

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
نه بابابه خدا جات فقط تنگ میشهمن هیچ کتاب رفرنسی ندارم😂دیزاین خونم خراب میشه😂

اخه ترمای قبل هی کتاب میبردم و پس میدادم خیلی به نفعم بود اما ترم قبل شوهرم حواسش نبود کتابامو همه داد به ضایعاتی.سرمایه این ترمم از دست رفت