2777
2789
عنوان

سرطان روده راست روده رکتوم

80539 بازدید | 128 پست

سلام تورو خداااا بیاید کمک

دارم میمیرم

مامانم سرطان روده داره.دکترا تشخیص دادن سرطان ده سانت مونده به مقعده.خاستم بدونم کسی بوده که خودش یا اطرافیانش  با این مریضی روبرو شده باشه؟تجربیاتتون چی بوده؟چطووی درمان شدید؟آیا موقع شیمی درمانی ریزش مو هم داشتین؟آخه من از چندنفر شنیدم شیمی درمانی سرطان روده ریزش مو نداره

توروخدا راهنماییم کنید😔😔😭

دایی شوهرم داشت 

شیمی درمانی میشد اره موهاش نریخت 

رنگ پوستشم تغییری نکرد

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

پسر خاله همسرم بود. یه قسمت از رودش رو برداشتن. الان خوبه.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انسداد روده داشته ؟  عمل کرده یا نه؟ یعنی غده ای چیزی از بدنش خارج کردن؟

من انسداد روده دارم دکتر برام کلونسکوپی نوشت ولی نرفتم ، بنظر شما مشکلی پیش  نمیاد؟

روی سنگ قبرم بنویسید این اولین  باری نبود که مرد  
من انسداد روده دارم دکتر برام کلونسکوپی نوشت ولی نرفتم ، بنظر شما مشکلی پیش  نمیاد؟

یکی از اقواممون بی نهایت حالش خراب شد و دلش درد گرفت دکترا ازمایش گرفتن گفتن که انسداد روده داری عملش کردن و چندتا غده دراوردن گفتن غده ها رو ببرین ازمایش، اونا رو که بردن گفتن که شیمی درمانی نیاز داری هنوز هم در حال شیمی درمانیه...البته دور از جون شما ،اما حتما پیگیرش باش

یکی از اقواممون بی نهایت حالش خراب شد و دلش درد گرفت دکترا ازمایش گرفتن گفتن که انسداد روده داری عمل ...

منم دلم درد گرفت شدید ، بعد رفتم اورژانس سونوگرافی نوشته بود روده بزرگ پر شده از فالوپ میباشد و یه همچین چیزی! پایینشم نوشته بود نکته قابل توجه : کلونسکوپی انجام شود ! 

دکتره گفت اگه دوباره درد گرفت شاید نیاز ب جراحی باشه منم دیگه درد نداشتم و پیگیر نشدم 

چه علایمی داره انسداد روده؟؟؟

مهربونم میشه برای حل مشکلم ، یه صلوات بفرستی؟؟
منم دلم درد گرفت شدید ، بعد رفتم اورژانس سونوگرافی نوشته بود روده بزرگ پر شده از فالوپ میباشد و یه ه ...

اون تا یه مدت هیچ چیزی نمیخورد فقط سوپ میخورد چون دلش درد میگرفت، یه روز دل درد عجیبی گرفت کلا صورتش و چشماش از درد کبود شدن دیگه فوری بردنش دکتر سونوگرافی و اینا کردن گفتن انسداد روده داره...بعد منتقل کردن یه بیمارستان دیگه اونجا جراحیش کردن ...از من میشنوی پیگیرش باش...اونا چندتا دکتر رفتن نتونستن تشخیصش بدن اگه همون اوایل دکتری  تشخیص میداد و کولونسکوپی میکرد این همه درد و عذاب رو نمیکشید

اون تا یه مدت هیچ چیزی نمیخورد فقط سوپ میخورد چون دلش درد میگرفت، یه روز دل درد عجیبی گرفت کلا صورتش ...

ان  شاءالله  که هر چه زودتر خوب شه😘😘

چشم  عزیزم 💜