2777
2789
عنوان

سرطان روده راست روده رکتوم

| مشاهده متن کامل بحث + 80549 بازدید | 128 پست

وای درکت می کنم مامان من تازه رو به راه شده بردیمش پیش دکتر  علیرضا احمدی خیلی از عوارضی که میگینو مامانم اصلا نداشت و سریع حالش خوب شد

انشاالله همه که این بیماری رو میگیرن زودتر خوب بشن 

اره یکی از فامیلامون داشت خیلی این دکتر اون دکتر رفت یه دکتر خوب پیدا کرد پیش همونم عمل کرد خوب شد . توام برو پیشش . اسمش دکتر سامان ستوده نیا هستش . ادم باسوادیه . دکتر خوب تو عمل خیلی تاثیر داره . 

02188775549

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره یکی از فامیلامون داشت خیلی این دکتر اون دکتر رفت یه دکتر خوب پیدا کرد پیش همونم عمل کرد خوب شد . ...

عزیزم من دکتر ستوده نیا رو می شناسم . خیلی دکتر خوبیه تو کشور جزو دکترای کولورکتال مطرح هستش . شانس آوردی که پیش این دکتر رفتی . 

سلام ..

مامان من هر 6 ماه چکاب میدادد. این بار تو آزمایششcea 15 بود . (نمیدونم این آزمایش و قبلا میداد یا نه)من تو نت زدم از ایم سرطان از صبح تا حالا اشکم بند نمیاد . 

بهم گفت ببین جوابم چیه. بهانه آوردم که عکس جوابتو خوب نگرفتی (تو واتس آپ)فرستاده بود واسم ..نمیتونم بفهمم چی به چیه . 

صبح میخواد بره دکتر . من دل تو دلم نیست . 

هیچ علائمی نداشت ولی این آزمایش منو ترسونده . 

دعا کنید براش فردا به خیر بگذره و بگن هیچی نیست . 😢😢😢. الهی خدا همه مادرا رو واسا بچه هاشون حفظ کنه

من مامانم جدیدا فهمیده سرطان روده داره خیلی سخته واقعا تحت درمانه پیش دکتر ستوده نیا خدا کنه هرکی گر ...

متاستاز به کبد کرده یا نه؟پدر من سرطان روده داره ولی به کبد زده ستوده نیا میخواست جراحیش کنه ولی تکنولوژیهای دیگه میگفت اول شیمی درمانی

من میگم بره پیش ستوده نیا  پنچه طلاس کارش خیلی درسته

من پدرم سرطان روده بدخیم داره متاستاز کبد ولی ستوده نیا گفت بیارید اول عمل کنم بعد شیمی درمانی در حالیکه بقیه تکنولوژی ها می گفتن اول شیمی درمانی...البته ایشون هم فوق تخصص کولون هستن الان شک دارم حرفشونو

اره یکی از فامیلامون داشت خیلی این دکتر اون دکتر رفت یه دکتر خوب پیدا کرد پیش همونم عمل کرد خوب شد . ...

فامیلتون مشکلش چی بود پدرم سرطان روده متاستاز کبد داره بردیمش ستوده نیا گفت باید اول عمل شه ولی بقیه میگن اول شیمی‌ درمانی ..تو رو خدا اگه شماره فامیلتون یا جور دیگه می تونید کمکم کنید باهاش مشورت کنم

یکی از آشناهای من داشت ولی نمی دونم رکتوم بوده یا روده بزرگش . 

رفت پیش دکتر ستوده نیا و جراحی شد . بعد از یه مدت خوب شد. 

دکترش تو ایران حرف اولو میزنه. به دکتر خیلی ربط داره که بتونه خوب جراحی کنه تا به بقیه قسمت ها انتقال پیدا نکنه. 

سلام مامانم سرطان راسته روده داره رفتیم دکتر گفته یه دونه توده در انتحای روده هست 5 جلسه پرتو درمانی داره که انجام داده می خوای ببریمش شیراز وقت عمل بگیریم اگه کسی این مشکل و داره یکم تظیح بدین لطفا 

من مامانم جدیدا فهمیده سرطان روده داره خیلی سخته واقعا تحت درمانه پیش دکتر ستوده نیا خدا کنه هرکی گر ...

سلام. مادر من هم توده روده داره که ممکنه سرطان باشه. از دکتر ستوده نیا نوبت گرفتم. مادرتون رو ایشون جراحی کرد؟شما ازشون راضی بودید؟

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم
سلام. مادر من هم توده روده داره که ممکنه سرطان باشه. از دکتر ستوده نیا نوبت گرفتم. مادرتون رو ایشون ...

دوستان مادرم رو حدود دو ماه پیش دکتر ستوده نیا عمل کردن.  ایشون هم از نظر اخلاق فوق العاده اند هم کارشون عالی بود.

بعد از جراحی که مادرم رو بردیم پیش یه دکتر دیگه برای شیمی درمانی، گفت خداروشکر در مراحل اولیه بیماری بوده اما تاکید کرد دکترش عالی عمل کرده و گفت حتما برید از جراحش تشکر کنید.

تا عمر دارم براش دعا میکنم. همه جا میخوام بگم که کار دیگران راه بیفته

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم