2777
2789
عنوان

امروز به شوهرم گفتم نهایت پنج سال باهات بمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1915 بازدید | 93 پست
به خودش هم گفتی که دوست داری محبت کلامی هم داشتع باشه؟ به عناوین مختلف بهش بگو خودت هم انحام بده تا ...

اره گفتم. زنگ زده میگه همین که تا آخر امسال واست ایفون بخرم و ماشین یعنی محبت... از الان تلاش می‌کنم بخرم و بقیه حرفا برا بیسواداس و مهم نیس... همین که مجردی همش سفر بودم لباس میخریدم الان فقط برا تو میخرم یعنی عشق... همه چی تو پول می بینه

خب چه طرز فکر غلطیه تا جوونی باید طلاق بگیری بری دنبال زندگیت وگرنه بعدا به چه دردی میخوره درواقع با ...

بچه هام خیلی کوچیک هستن. یکیش که یکم بزرگتره میگه ولم کنی خودمو میکشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میگه من مجردی همش مسافرت بودم لباس میخریدم اما الان میگم تو و بچه واجبی.. پس نگو که ۵ سال بعدولم ...

اخی عزیزم

خب گناه داره طفلی نگو جدا میشم

همین قدر بلد دیگه

ببین ی چیزی بهت بگم از زندگی خودم

دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️

اره گفتم. زنگ زده میگه همین که تا آخر امسال واست ایفون بخرم و ماشین یعنی محبت... از الان تلاش می‌کنم ...

خودت چی؟ ابراز میکنی؟ حتی شده یک طرفه به زبون بیار.همسرته و قطعا بهش علاقه داری اگه  اهل ابراز هستی حتما به زبون بیار و بزار همسرت خوشحال بشه از این رفتار ..و یه زمان که حال هر دوتون خوبه ازش بخواه که به زبون بیاره نه هر زمانی و زیاد نه  .بهش بگو که ابراز محبت زبونی جالتو خوب میکنه و از محبتش برای کارای دیگه تشکر کن ...بچه ها ابراز علاقه میکنن به پدرشون؟ حتما بهشون یاد بده خیلی موثره.  اگه اهل نمازی ..نماز شب معجزه میکنه تو این روابط انشاالله تونستی بخون .

من همسرم نظامیه

حدود ده سال ک تو ی شهر دیگه دور از خانواده بوده

تو ی محیط مردونه و خشک

خواهرم نداره

روزای اول ک اشنا شدیم ب شدت مردونه بود اصن بلد نبود ولی کم کم یکم بهتر شد

الان شاید خیلی رمانتیک نباشه

ولی من دوسش دارم چون میگم حتی اگه ی عزیزم بگه اون واقعیه

عوضش هیزو زن باز نیست ب زنای دیگه رو نمیده

شما بهش محبت کن کم کم یاد میگیره

ویژگی های خوبش جلو چشمت باشه

دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️

ی بار برگشت بهم گف دمت گرم خیلی بامعرفتی 

خندیدم گفتم الان محبت کردی گفت خب من همین قدر بلدم چیکار کنم اخه ولی ب جون خودت همینم دلیه

اصول درست زندگی چیه. یکم خلاصش میگی. دارم گریه میکنم

اینکه تفاوت شخصیتی و روحی مردا رو بشناسی 

اینکه یادبگیری چجوری و کی و چه مدلی چه صحبتی بکنی 

تا حمایت همسرت رو بگیری اون رو حرفت حساب 

باز کنه تاثیر داشته باشه حرفات 

بهش یاد بدی چجوری احساساتش رو بشناسه و بیانش کنه مردا با زنا چه تفاوت‌های شخصیتی و فکری دارن.... 

شخصیت همسرت رو بشناسی و بدونی چجوری باید باهاش برخورد کنی چه مدلی باشی از نظر ظاهری و حرف زدن تا بتونی بیشترین تاثیر رو روش بزاری و...... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خودت چی؟ ابراز میکنی؟ حتی شده یک طرفه به زبون بیار.همسرته و قطعا بهش علاقه داری اگه اهل ابراز هستی ...

اره گفتم همین که با لیسانس سرکار نرفتم و موندم ۲ تا بچه واست بزرگ میکنم یعنی علاقه. من از خودم و اینده ام و بیمه ام گذشتم بخاطر تو...

من همسرم نظامیهحدود ده سال ک تو ی شهر دیگه دور از خانواده بودهتو ی محیط مردونه و خشکخواهرم ندارهروزا ...

همسر منم عین همسر شما به شدت مردونه است و خانوادش میگن حرفای عاشقونه یا کنار هم نشستن یا دست همو گرفتن بی حیایی است. مادرش خیلی بدش میاد از این رفتارا... و همیشه میگه پسرم قسم بخور تو خونه کمک خانومت نکن تو بچه داری و خانه داری. بزار خودش تنها بمونه بکنه

من نفهمیدم اول گفتی همسرت بهت گفت بتمرگ بعد الان کاربرا میگن اشکال نداره محبت کلامی بلد نیست

نه من با چیزای دیگش کاری ندارم چون ایشون ک همه چیزو  تعریف نکرده و اصلا نمیشه ی طرفه قضاوت کرد

من درارتباط بااینکه محبت کلامی نداره گفتم

اره گفتم همین که با لیسانس سرکار نرفتم و موندم ۲ تا بچه واست بزرگ میکنم یعنی علاقه. من از خودم و این ...

پس خودت هم زبونی نیستی یا من بد متوجه شدم؟  .‌سعی کنید منت نذارین سر همدیگه اینجوری زندگی اصلا حال خوبی نداره عزیزم تیکه پرونی که بدترش هم میکنه..‌احترام متقابل بیشترین تاثیر مثبت رو داره .البته ایشون هم کارشون اشکال داشته ولی شما بزرگی کن محبت رو داشته باش بزار از کار خودش شرمنده بشه.

اگر شما نمیتونی رو خودت کار کنی و یکم از این حست کم کنی پس شوهرتم نمیتونه تعغیر کنه این ی رفتار ذاتیه ،من دقیق یکی مثل شوهرتم که حاظرم جون بدم برای همسرم ولی علاقمو ب زبون نیارم ،برای بعضیا سخته محبت کلامی داشته باشن ولی دلیل نمیشه طرفو حتما دوست ندارن 

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝