2777
2789
عنوان

امروز به شوهرم گفتم نهایت پنج سال باهات بمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 2113 بازدید | 93 پست
عزیزم از مردا توقع عشق نداشته باش ،جنس مرد عطوفت ندارع،تو سرش بخوره ابراز علاقش،همه هم همینن،یه مدت ...

این عکسو فرستاده میگه من رفتاری مالی فلان هواتو دارم این یعنی عشق.. چی بگم به این گیج اخه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برداشته این عکسو برام فرستاده این یعنی چی.. فکرمیکنه سرکار میره یعنی محبت

آره خب مردا همین فکرو میکنن 

میگن ما از صبح داریم میریم سرکار برا کی؟! 

پول دربیاریم برا کی خرج میکنیم؟! 

خب اگه دوسش نداشته باشیم که نمیریم

سرکار خرجش کنیم.... 

میدونی چرا؟! چون مدل خودشون دارن محبت میکنن 

مردا کلا اینجورین خدمات دادن رو محبت میبینن 

فک میکنن زنا هم اینجورین 

تو شوهرت فقط بلدنیست توم بلدنیستی 

بنظرم یا جدا شو یا برو اصول زندگی درست رو یادبگیر 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بچه هام کوچیکن

ای بابا

اما حتما مستقل شو از لحاظ درآمد کار سطح خودت را بالا ببر نکنه منفعل و افسرده بشی

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
ادرس جایی داری شما؟؟ تهران

نه من تهران نیستم 

ولی تحقیق کن اگر کاربلد باشه حتما نتیجه میگیری منم تقریبا همین مشکلو داشتم تا حد زیادی رفع شد  و البته با مقداری دارو هم برای عصبی بودنش 

این عکسو فرستاده میگه من رفتاری مالی فلان هواتو دارم این یعنی عشق.. چی بگم به این گیج اخه

ببین ابراز احساس اون اینطوریه 

کتاب مردان مریخی زنان ونوسی را بخوان 

ولی حتما پیگیر زوج درمانی بشو

ازدواج سنتی بدترین اشتباهه خواهر من ده ساله ازدواج کرده به اجبار بابام سنتی ازدواج کرد بابام تو گوشش ...

نه ربطی نداره منم سنتی ازدواج کردم .الان عاشق همسرم هستم نفسم به نفسش بنده با تمام وجود وقتی بغلش میکنم دلم اروم‌میشه خیلی مهربونه ولی مغروره

ببرش زوج درمانی محبت عاطفی و هوش کلامی اصلا نداره و عصبی هم که هست بلد هم نیست بیان کنه احساساتش ر ...

همچنین موجودی مگه احساسات داره ؟؟

فقط دوست داره دیگرانو تحقیر کنه مث ادمای خودشیفتس

آره خب مردا همین فکرو میکنن میگن ما از صبح داریم میریم سرکار برا کی؟! پول دربیاریم برا کی خرج میکنیم ...

اصول درست زندگی چیه. یکم خلاصش میگی. دارم گریه میکنم