2777
2789
عنوان

امروز به شوهرم گفتم نهایت پنج سال باهات بمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1911 بازدید | 93 پست
همسر منم عین همسر شما به شدت مردونه است و خانوادش میگن حرفای عاشقونه یا کنار هم نشستن یا دست همو گرف ...

عزیزم خب این تفاوت خانواده هاس

شما قبلش متوجه نشدید؟

اگه میخوای زندگی کنی جلو اونااینکارو نکن ولی تو خونه انجام بده خیلی

اگه هم ن میخوای واقعا طلاق بگیری ک اون بحثش جداس

دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️

نه من با چیزای دیگش کاری ندارم چون ایشون ک همه چیزو تعریف نکرده و اصلا نمیشه ی طرفه قضاوت کردمن درا ...

نه چون متن تاپیکش رو خوندم فکر کردم مشکلش اینه شوهرش توهین میکنه بهش و میره خونه مادرش هر روز بعد همه کامنتا این شد اشکال نداره محبت کلامی نداره تعجب کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا من چند نفر میشناسم جلوی بقیه کلی ادای عشق و عاشقی در میاوردن که ما چقدر عاشق معشوقیم متاسفانه ...

اره بابا اونا همش اداست

زندگی واقعی اصلا فرای اون چیزیه که توی خیالمون تو مجردی بوده هست.

ما تو اطرافمون داریم که شوهر های خوبی دارن و از این قربون صدقه ها اصلا خبری نیست

من نفهمیدم اول گفتی همسرت بهت گفت بتمرگ بعد الان کاربرا میگن اشکال نداره محبت کلامی بلد نیست

کلا تو این ۱۰ سال زندگی فقط ۲ بار به من گفته بتمرگ و بعدش معذرت خواهی کرده.. اما خب بحث من اینه محبت کلامی نداره بهم... و خیلی سختمه... اینم مادرش یادش داده که محبت نکن کنارش نشین تو خونه کمکش نده و همین که سرکار میری کافیه و تازه اونم باید با بچه کوچیک شاغل بشه واست پول بیاره.. شوهرم فکرمیکنه یه چی بهش بدهکارم تازه.. همش تقصیر مادرشه

کلا تو این ۱۰ سال زندگی فقط ۲ بار به من گفته بتمرگ و بعدش معذرت خواهی کرده.. اما خب بحث من اینه محبت ...

یه سری کاربرا چون متاهلن متوجه اصل مشکل شما شدن

عزیزم اگه امکانش هست برو مشاور خب روحت اینجوری فرسوده میشه

نه چون متن تاپیکش رو خوندم فکر کردم مشکلش اینه شوهرش توهین میکنه بهش و میره خونه مادرش هر روز بعد هم ...

شما مجردی؟

دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️

ازدواج سنتی بزگترین اشتباهه دورو بر هر کی ازدواج سنتی کرده .‌درسته خیلیلشون دارن زندگی میکنن ولی شو ...

ربطی به نوع ازدواج نداره خیلی تو همین نی نی سایت دوست بودن الان به بن بست رسیدن

یه سری کاربرا چون متاهلن متوجه اصل مشکل شما شدنعزیزم اگه امکانش هست برو مشاور خب روحت اینجوری فرسوده ...

مشاور تهران سراغ داری؟ رفتنش چیزی رو حل میکنه؟؟ من که محبت کلامی بلدم چرا برم. شوهرم باید بره یاد بگیره و برا اعصابشم دارو بگیره

کلا تو این ۱۰ سال زندگی فقط ۲ بار به من گفته بتمرگ و بعدش معذرت خواهی کرده.. اما خب بحث من اینه محبت ...

عزیزم مشاوره کاربلد هم خیلی میتونه کمکت کنه 

حتما مشاوره هم برو حتما 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بله خودم فهمیدم شما اصل قضیه رو فهمیدین چون متاهلین

اره عزیزم منم وقتی مجرد بودم خیلی گاردداشتم

بعد ک ازدواج کردم دیدم اصلا زندگی اونجوری ک تو مجردیات تصور میکنی نیست

گذشت نداشته باشی تو همون نامزدی جدا میشی

مشاور تهران سراغ داری؟ رفتنش چیزی رو حل میکنه؟؟ من که محبت کلامی بلدم چرا برم. شوهرم باید بره یاد بگ ...

عزیزم حتی خانه های بهداشت هم مشاور دارن رایگانم هست ما چند سال بیش سر یه قضیه ای به مشکل خوردیم ما رو از سردرگمی نجات داد به هرحال یاد میگیری چطوری برخورد داشته باشی باهاش 

مشاور خوبم همین نی نی سایت سرچ کن عزیزم