2777
2789
عنوان

امروز به شوهرم گفتم نهایت پنج سال باهات بمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 2076 بازدید | 93 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین مردا اکثرا همینن،هرکیم درباره عشق و عاشقی میگه مال همون دوره دوستیشونه وگرنه فکر نکن چون سنتی ازدواج کردی این شده،کلا بعد ازدواج زندگی یکم تکراری میشه و با این اوضاع اقتصادی نمیشه توقع عشق و عاشقی از مردا داشت،بیچاره ها فکرو جسمشون خستس،همونطور که ما از کارای خونه و بچه خسته میشیم،یکم دل به دلش بده ،هی حرف جدایی نزن با بچه ها مشغول باش ،میاد برو سمتش محبت کن ،یکم وقت بذار به خودت برس،مطمئن باش محبت کنی و اون مطمئن بشه دوسش داری همه چی بهتر میشه

این نیز بگذرد...

دیدگاه آقایون با ما خانمها فرق میکنه عزیزم از نظر آقایون وقتی که دارند برای فراهم کردن آسایش زن و بچ ...

اره میگه من مجردی همش مسافرت بودم لباس میخریدم اما الان میگم تو و بچه واجبی.. پس نگو که ۵ سال بعدولم می‌کنی فلان نگو کاش سنتی ازدواج نمیکردم. اما من محبت کلامی هم میخوام 

عزیزم شاید بلد نیست وقتی تو خانواده ندیده خب بلد نیستبرید پیش مشاور

اره تو خانواده ندیده. اگر کنار من بشینه مادرش زبونشون گاز میگیره میگه حیا داشته باش آبرومو نو نبر

اره میگه من مجردی همش مسافرت بودم لباس میخریدم اما الان میگم تو و بچه واجبی.. پس نگو که ۵ سال بعدولم ...

این محبت های کلامی تو اینستارو نبین

کار به سنتی و غیره نداره

مردا 99/9 درصدشون محبت کلامی ندارن.

اونا که جلو بقیه میبینی واسه سوزوندن بقیه است تو خونه عین سگ میپرن به جون هم

اره تو خانواده ندیده. اگر کنار من بشینه مادرش زبونشون گاز میگیره میگه حیا داشته باش آبرومو نو نبر

خب شما گوش ندید

تو گوش شوهرت بخون که اینکارو کن اونکارو کن

ما باهم تو خیابون دست همو میگرفتیم خانوادش نمیدونم دیده ب.دن یا گفته بودن بهشون که دس  تو دس دیدیمشون

به خودش هم گفتی که دوست داری محبت کلامی هم داشتع باشه؟ به عناوین مختلف بهش بگو خودت هم انحام بده تا بهتر بفهمه...محبت مرد با زن فرق داره همه اقایون احساسی نیستن و ابراز محبت کلامی ندارن  میگن همون که برای زن و بچه زحمت میکشم مشخصه چقدر دوسشون دارم..حتی خانمها هم هستن که کلامی محبت نمیکنن دوست خودم همینه اصلا خوشش نمیاد محبت رو بروز بدت با اینکه میدونم نفسش به همسرش بنده ... دیدمون رو هم عوض کنیم قرار نیست همه رومانتیک بازی در بیارن که با اینستا و چهار تا فیلم و کلیپ هم زندگیمون رو مقایسه نکنیم زندگی واقعی یعنی تلاش برای ارامش کنار عزیزت...شما خودت هم تلاش کن این ارامش رو به وجود بیاری 

ن این که تو جمع رعایت نمیکنه قضیش فرق داره.مطمعنن اگه من بودم حتما جوابشو میدادم تا ادم شه .ولی این کار هم به ضرر خودتونه.

اون که میگی دوس پسر خواهرم اون شوهر نیست دوس پسره 

خودتو با خواهرت مقایسه نکن

این محبت های کلامی تو اینستارو نبینکار به سنتی و غیره ندارهمردا 99/9 درصدشون محبت کلامی ندارن.اونا ک ...

دقیقا من چند نفر میشناسم جلوی بقیه کلی ادای عشق و عاشقی در میاوردن که ما چقدر عاشق معشوقیم متاسفانه بعد یه مدت همه جدا شدن و بعدها مشخص شد که زندگی واقعیشون از اون خبرا نبوده و همه ادا اطوار بوده. 

دوتا بچه کوچیک دارم. کجا برم شاغل بشم... کی اینا رو نگه داره اخه

چند ساله ان

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
اره میگه من مجردی همش مسافرت بودم لباس میخریدم اما الان میگم تو و بچه واجبی.. پس نگو که ۵ سال بعدولم ...

اینطور ک شما میگی ب نظر شوهرت خیلی هم ادم بدی نمیاد ،محبت کردن در نظر هرکس متفاوته از اون گذشته هیچکس همه ی خوبیهارو یکجا نداره ،همین که از نظرش خواسته های شما رو ارجعیت میده ب خودش و خواسته هاش ینی دوست داشتن، هر کسی شیوه ی خودشو برای محبت کردن داره ،حس کردم شما یکم  مهر طلب و وابسته هستی که محبت کلامی رو ب عملی ترجیح میدی،البته اینم ی نوع خصوصیت که بعضیا دارن بعضیا ندارن ،پس هیچکدومتون مشکل ندارید فقط تفاوت خصوصیاتی دارید😄

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝