2777
2789
عنوان

دیشب به شوهرم گفتم میخوام جدا شم

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 34 پست
پدرشوهرمو میگی؟بعد ازینکه من طلا فروختم و خونمو رهن دادم تا بتونیم ماشین بخریم همه جارو پر کرده بود ...

الهی بگردم برات 

ولی اینو بدون که این ادم بد تاوانی میده هم تو این دنیا هم اون دنیا

ولی لازم نیست صبر کنی ببینی 

تو زندگی خودت رو بکن 

همون دختر دردونه اش یه روز یه جوری دلش رو میشکنه که بیا و ببین

خونتو هم در اختیار شوهرت نذار اجاره بده و‌ اجاره اش رو فقط خرج خودت  کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حیف نیست زندگیت رو به خاطر یه پیرمرد خراب کنیبچه ات بشه بچه طلاق

پیر نیست ۵۰ سالشه تا میام یکم شوهرمو قانع کنم یه کار به میل من انجام بدیم زنگ میزنه انقدرررر پرش میکنه که خاک تو سرت زن ذلیلی از خودت اختیار نداری که دعوامون میشه

ولی هرکاری میکنه دخترش تو آرامش باشه 

شوهرم دیوانه وار باباشو دوست داره

الهی بگردم برات ولی اینو بدون که این ادم بد تاوانی میده هم تو این دنیا هم اون دنیاولی لازم نیست صبر ...

گاهی میشینم فکر میکنم چرا اینا با اینکاراشون هرروز کربلا و مکه و مشهدن اونوقت من دارم از فشار عصبی افسردگی میگیرم نکنه مشکل از منه

پدرشوهرمو میگی؟بعد ازینکه من طلا فروختم و خونمو رهن دادم تا بتونیم ماشین بخریم همه جارو پر کرده بود ...

خب عزیزم ماشینتو بفروش همه جابگو پدرشوهرم ازمون گرفت.بعدم مگه اسنپ چشه؟ فعلا ماشین نخر اصلا. پولاتم طلابخر بده پدرمادرت نگه دارن . کاش بااین شرایط بچه دار نمیشدی ولی هر چقدر خرج این مرد کنی پولاشو میبره برای خواهرو خانواده و زن دیگه. بگو خونه رو بابام پول داده الان پشیمونه و ازم گرفته و فلان بهانه جورکن. اصلا خرجی نکن 

گاهی میشینم فکر میکنم چرا اینا با اینکاراشون هرروز کربلا و مکه و مشهدن اونوقت من دارم از فشار عصبی ا ...

هرگز این طور نیست 

فقط صبر کن و ببین 

ولی تو دلت ببخششون چون خودت لایق ارامشی

شاید ۱۰ سال دیگه سزاشون رو‌ببینن شاید هم همین الان شبا خواب راحت ندارن و همین الان دارن تاوان میدن و تو فکر می کنی خوشبختن

کاشیک ماهه بهتر شده از وقتی میگه بریم خونه ی تو زندگی کنیم

اینجور مردا با حیله و فریب درسشون کرد طلاهاتو نفروش .شغل خووت چیه؟؟؟همیشه در کنار این جور مردا هستی باید مظلوم نمایی کنی به پدرش کار نداشته باش معلومه ادم خیلی ساده ای شوهرت

خب عزیزم ماشینتو بفروش همه جابگو پدرشوهرم ازمون گرفت.بعدم مگه اسنپ چشه؟ فعلا ماشین نخر اصلا. پولاتم ...

پدرمادرم فوت شدن گلم

نمیدونم گاهی میگم خونه رو بفروشم طلا بخرم یا یجا دیگه خونه بگیرم و بهشون نگم ولی حیفم میاد خونه رو دوست دارم علاوه بر اون آشنا دارن یه استعلام بگیرن میفهمن کجا خونه دارم

ماشینو نمیتونم بفروشم خودم صبحا سرکار میرم باهاش