2777
2789
عنوان

دیشب به شوهرم گفتم میخوام جدا شم

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 34 پست
اینجور مردا با حیله و فریب درسشون کرد طلاهاتو نفروش .شغل خووت چیه؟؟؟همیشه در کنار این جور مردا هستی ...

معلمم

چجور فریب بدم آخه الان فقط فکرش اینه از اجاره در بیاد

پدرمادرم فوت شدن گلمنمیدونم گاهی میگم خونه رو بفروشم طلا بخرم یا یجا دیگه خونه بگیرم و بهشون نگم ولی ...

خونه رو نفروش ماشینو بفروش. اگه شوهرت درامدشو بهت میده کامل باز جای شکر داره. زیاد زندگیتونو تعریف نکنید پیش پدرشوهرت مدام حرف خواهرشوهرتو بزن غیر مستقیم بگو برم از شوهرش بپرسم اونم به پدرش اینقدر احترام میزاره یانه. یعنی بفهمون زندگیتو بهم بزنن زندگیشونو بهم میزنی. 

من دوازده ساله ازدواج کردم حرف پدرشوهرم روزمونو شب میکنه، سفیدمونو سیاه میکنه بدبختی پسرا خیلی دهن بینن و همه همینن.پیش مشاور خوب برو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلممچجور فریب بدم آخه الان فقط فکرش اینه از اجاره در بیاد

مگه میشه نتونی ؟؟؟هر شوهری قلقی داره .زن نیس پیچیده باشه الان من گریه کنم شوهرم گول میخوره .بعضیا با غذا گول میخورن بعضیا با رابطه بعضیا خانمشون گریه کنن بعضیا میگن برای اینده بچمون اینکار کنیم اون کار.بعضیا بچه شون خیلی دوست دارن