هر عقب افتادنی بارداری نیست که دقیقا من ماه پیش همینطور بودم ولی باردار نبودم
یبار دیگه بی بی چک بزن خیالت راحت شه
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
منم دو تا بچه دارم بچه دیگه واقعا برام سخته،حالا نگران نباش،انشاالله برات خوش قدم باشه و تنش سالم.دع ...
ممنون عزیزم انشالله که باردار نیستی چون من درکت میکنم با تمام وجودم پریود که شدی سفت و سخت جلوگیری کن خواهر روزی هزار بار خودمو نفرین میکنم چرا قرص نخوردم باورت میشع بارداری های قبلیم چند سال زیر نظر دکتر بودم تا باردار بشم