2777
2789
عنوان

مادرشوهرم نصف شب پاشده رفته درو هم قفل نکرده بود منم خونه تنها بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 3936 بازدید | 115 پست
دستش درد نکنه ولس از بس بچه رو بقل کردن بد عادت شده هر روز یچیزی میخواد پریشب که اینجا بود لرزوندش ح ...

خودت نگه دار که چیزی هم یادش ندن!

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اینو قبول ندارم بیشتر دوست دارن سلطه گری کنن من ۴۰ بچم دراومده بود حاضر شدم برم اومد خونم گفت نمی ...

چرا  بچه رو بردی فقط یه جملست  که حرفم باد هواست بزرگترا گاهی دوس دارن نصیحت کنن بخصوص تو زمینه بچه  داری وبگن مابیشتر حالیمونه وخودی نشون بدن میدونم رومخه منم تجربش کردم  اما بدی محسوبش نمیکنم ...استاتر مجبور نیست به نصایح مادرشوهرش عمل کنه اونم که شلاق دست نگرفته اجبارش کنه ...جواب حرف حرفه همین ....قهرم  باید بجا  باشه  نه  زمانی  که طرف از خواب و ارامشش زده  داره کمک میکنه

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

دستش درد نکنه ولس از بس بچه رو بقل کردن بد عادت شده هر روز یچیزی میخواد پریشب که اینجا بود لرزوندش ح ...

این ها بهانه هستش اگه بچه ات نفخ داره باید تحول کنی گریه هاش تانه ماهگی همین یه ساعت شروع میشه تا نصف شب پسر من ۱۰شب شروع می‌شد تا ۲نصف شب کسی هم نبود کمکم کنه باز کاری نکن دست تنها بشی کسی کمکمت نکنه والله خدا خیرش بده از خوابش می زنه کمک میکنه

عزیزم این صحبت من نیستتکون شدید باعث میشه بچه گیج بشه و ما این تصور رو کنیم که خوب بود خوابش برد در ...

مغز نیست اولا و مربوط به گوش هست

دوما همین الانش هم خودمون داخل ماشین یا اتوبوس خوابمون میگیره

سوم اگر بچه دار شده باشید میدونید اینجور مواقع هیچچیز دیگه ای جوابگو نیست مگر تکون دادن بچه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

چرا بچه رو بردی فقط یه جملست که حرفم باد هواست بزرگترا گاهی دوس دارن نصیحت کنن بخصوص تو زمینه بچه ...

اخه ما نمیدونیم گفتست یا تحمیله!

اومده گفته نبر خونه مادرت اخه ب ت چ من مادر بچه ام ب ت ربطی نداره واقعا میگم

بابااا اینجور ادما انقدر با این حرفاشون زخم بد ب وجود ادم میزنن ادم از خوبیشونم هنگ میکنه

چرا بچه رو بردی فقط یه جملست که حرفم باد هواست بزرگترا گاهی دوس دارن نصیحت کنن بخصوص تو زمینه بچه ...

اره اینجا حرفتو قبول دارم 

اسی کلا همچیو قاطی کرده

متوجه نیس کع اونم میتونست از خوابش نزنه ولی اومده کمک کردع 

حالا درو قفل نکرده مگه دزد اومده 

دزد میشینع جلو در تو وقتی در قفل نشد بیاد تو بیکار ک نیی

خداییش قهر کنی به نفع مادر شوهرته🤣🤣🤣🤣بدبختم از خواب بیدار کردی بچتو نگه داشته 

اونم ادمه سنش هم بالاست و کم توان 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
میدونم ولی میگم بیدارم میکرد که درو قفل کنم یا حداقل تا ۵ میموند

عزیزم توقع از کسی نداشته باش که همینم از دست میدی بیچاره احتمالا بدخواب شده نصفه شبی یادش رفته وقتی کسی بهت لطف میکنه از کارش ایراد نگیر که از خوبیش پشیمون بشه،بخدا مادرشوهرمو همیشه به وقت سختی کمکش بودم اما تو شرایط مشابه تو حتی نگاه بچم نکرد که زنگ زدم مادر وداداشم بچه رو که کبود شده بود بردیم بیمارستان،شوهرم هم شهر دیگه سرکار ،خونه پدرمم شهر مجاور هست که یه ساعت فاصله داره

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

عزیزم توقع از کسی نداشته باش که همینم از دست میدی بیچاره احتمالا بدخواب شده نصفه شبی یادش رفته وقتی ...

منم حالا هر مشکلی داشته باشه خودمو میزنم اون راه بعدش میگم وای راست میگی من نمیدونستم

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

اخه ما نمیدونیم گفتست یا تحمیله!اومده گفته نبر خونه مادرت اخه ب ت چ من مادر بچه ام ب ت ربطی نداره وا ...

عزیزم هروقت دیدین طرف   حالا مادرشوعر یاهرکی هدفش از حرفاش صرفا نصیحت وخیرخواهی نیست ورنجوندن شماست  باید رک و درلحظه جواب بدید

ولی باییکم صبر وشناخت ادم دستش میاد هدف طرف خیرخواهیه  حتی به غلط یا چیز دیگه

من درموارذی که  میدونم هدف خیرخواهی باشه هرچند که بلد نباشن درست بیانش کنن وخیرخواهیشون  ازدشمنی بدتر باشه سکوت میکنم چون  میدونم طرف مقاابل خوبیمو میخاد منفعتمو میخاد هرچند که داره میرنجونتم ومث ادم بلد نیست حرف بزنه 

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

حرفایی که تو این تاپیک درباره مادر شوهر ت گفتی خیلی مواظب باش به گوشش نرسه 

مادرشوهرت ماهه خدا خیر دنیا و آخرتش بده 

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊