2777
2789
عنوان

مادرشوهرم نصف شب پاشده رفته درو هم قفل نکرده بود منم خونه تنها بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 4586 بازدید | 115 پست
خودش گفته بیا بگو غروب هم نگفته بودم ناراحت بود بعد شوهرم واسه اونا یعنی پدرشوهرم سب و روز داره کار ...

همون بازی کردنش بچه رو اروم کرده

😐 بچه کولیک داره درد روده ای داره گریه میکنه، با یکم حرکت دادنش اروم میشه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

گهواره داره موقع‌گریه تو اونم نمیمونه دکتر چندبار بردیم میگفت نفخ داره ولی الان نفخ هم نداشت شکمش

خودت رژیم غذایی رعایت میکنی؟ بچه شیرخودتومیخوره؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وآسه پدرشوهرم کار میکنه پدرشوهرم پیره زیاد کار نمیکنه شوهرم و برادراش کارهارو پیش میبرن

بچه من تا ۲ سال روز نداشت فقط گریه میکرد از تنهایی و بی کسی افسرده شدم اضطراب گرفتم، بخدا دورو بر خودتو خالی نکنی خودتو بچت اذیت میشید 

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 

صدای آروم مثل صدای جاروبرقی، صدای پنکه، صدای دوش اب، صدای ماشین لباسشویی تو گوشیا هست دانلودش کن موقع خواب براش بزار، شکمش ماساژ بده، بده باباش بغلش کنه تو بغل باباشون آروم میگیرن، 

گهواره داره موقع‌گریه تو اونم نمیمونه دکتر چندبار بردیم میگفت نفخ داره ولی الان نفخ هم نداشت شکمش

گوشش درد میکرد احتمالا 

دختر بختیاری..من دوام آورده ام بازم دوام می آورم ولی دلم می خواست،معنای زندگیم چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.

خب شوهرم داره واسه اونا کار میکنه که من تنهام شباهمیه دو دقیقه بچشو نگه دارن که چیز زیادی نبست

شوهرت مفتی کار میکنه ؟ پول میگیره دیگه 

حالا بگو از این به بعد شوهرت تو کارخونه ی پدرت اینا مشغول بشه

همین یبارم وظیفش نبوده اگه بده ازش کمک نخا باوجود بدی اینهمه داد وجیغ بچه رو تحمل کرده دمش گرم گفت ...

نه اینو قبول ندارم بیشتر دوست دارن سلطه گری کنن 

من ۴۰ بچم دراومده بود حاضر شدم برم 

اومد خونم گفت نمیزارم بری خدا سرشاهده منم گفتم نمیرم اما چون خودم دلم نمیخاد چی میگفتم ی چی گفتم ضایعه نشم

خوبیم داشت ولی تموم سلطه گری که ب زندگیم داشت باعث روانی بودن بداخلاقیم شک کردن ب همچی شد

اینااا فقططط ی زاویه از اون ها بوده 

میخام بگم همین کع میگع چرا بردی خودش سطح شعور رو نشون میده 

تکون بیش از اندازه و بقول شما لرزوندن بچه به مغز بچه آسیب میزنه

🫤 مامانم این همه منو میذاشت رو پاهاش تکون میداد تا اروم بگیرم

مغزمم اسیب ندید

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

دستش درد نکنه ولس از بس بچه رو بقل کردن بد عادت شده هر روز یچیزی میخواد پریشب که اینجا بود لرزوندش ح ...

ازشون کمک نگیر هر جور دلت میخاد ارومش کن😑 والا عجیبی، اومده کمکت بچه رو اروم کرده تازه طلبکاری

احساس میکنم ازین آدمایی هستی ک هر کاری کنن یچیز از توش در میاری آخرم میگی میخواستی نکنی

بیچاره شوهرت و خانواده اش 

بنظر منم ازینایی هستی هر کارت کنن ناراضی ای اخرم دعوا و قهر میندازی ، ناراحت نشو اما دیگه این درجه از طلبکار بودن رو از کجا آوردی؟ 

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
میدونه میترسم بعد من که نمیخوردمش دو ساعت بیشتر میموند

چقذر انتظارت زیاده

من دیوار به دیوارم مادرشوهرمه یه بچه ی کولیکی بزرگ کردم حتی یکبارم صداش نکردم اگر مبکردم عوض کمک کردن زخم زبوناش رو بایدتحمل میکردم

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

من پسرم کوچیک بود گوش درد داشت و من اوایلش نمی‌دونستم مادر شوهرم هیچوقت کمک نمی‌کرد همسایه هم هستیم آرزو یه حمام داشتم نمیتونسنم

دختر بختیاری..من دوام آورده ام بازم دوام می آورم ولی دلم می خواست،معنای زندگیم چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.

🫤 مامانم این همه منو میذاشت رو پاهاش تکون میداد تا اروم بگیرممغزمم اسیب ندید

عزیزم این صحبت من نیست

تکون شدید باعث میشه بچه گیج بشه و ما این تصور رو کنیم که خوب بود خوابش برد در صورتیکه مغزش هم آسیب دیده

برای شادی روح مامانم و برادر عزیزم یه صلوات میفرستین؟ممنونم