2777
2789
عنوان

مادرشوهرم نصف شب پاشده رفته درو هم قفل نکرده بود منم خونه تنها بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 4781 بازدید | 115 پست
دستش درد نکنه ولس از بس بچه رو بقل کردن بد عادت شده هر روز یچیزی میخواد پریشب که اینجا بود لرزوندش ح ...

وای وای هرچی بیشتر حرف میزنی به وسعت توقعت وبی منطق بودنت بیشتر پی میبرم خب بالرزوندن ساکت شده اگه نمیلرزوند که میگفتی هیچکار نکرد اوف بروبابااعصابم خراب شداول صحبی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهونه برای طلبکار بودن همیشگی دارن .آخه تو یه حیاط در قفل کردن داره؟ من خونم اپارتمانه اکثرا قفل نیس ...

تازه میگه ۵ ب بعد قفل میکنم

خب هوا روشن شد دیگ چرا قفل میکنی

میخوای قفل کنی از سر شب قفل کن

اسی بنظرم بهتره به جای این حرفا از مادرشوهرت متشکر هم باشی

بنده خدا با این سن و سال و خستگی اومده بچه داری هم کرده

حیاطاتون مشترکه، کدوم دزد اخه خواهر من اونم دم صبح، بنده خدا خسته و خواب بوده بلند شده رفته سر جاش خوابیده. حتی نخواسته داخل خونه شما بخوابه که یوقت ناراحت نشی

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

من کاری با بدیاش ندارم ولی اومد نگه داشت میتونست نیاد بگه ب من چ میدونی همون دو ساعتی کع خوابیدی چقد ...

خودش گفته بیا بگو غروب هم نگفته بودم ناراحت بود 

بعد شوهرم واسه اونا یعنی پدرشوهرم سب و روز داره کار میکنه 

اسم بچمو هم به زور پدر شوهرم گذاشت 

دو ساعت کمک کردن والا هیچی نیست بعد پوشکشو عوض نمیکنه که فقط باهاش بازی میکنه 

همین مادرشوهر چه کارا که باهام نکرده حالا یبارم بچه نگه داشته دستش درد نکنه تازه میگفت چشمش زدی گریه ...

هر کاری کرد همون موقع جواب بده

ن که الان ب دردت خورد طلبکار باشی

میتونست نگه نداره مسئولیت اون بچه همه جوره با خودته

خوبیو با خوبی جبران کن

بدیو با بدی

دستش درد نکنه ولس از بس بچه رو بقل کردن بد عادت شده هر روز یچیزی میخواد پریشب که اینجا بود لرزوندش ح ...

چقدر ساده ای اسی

این یه روش خیلی قدیمی بین مادراست که بچه رو اینجوری اروم کنن، با صدای جاروبرقی یا لرزش چرخ گوشت یا اگر مطمئنی بچه چیزیش نیست، به حالت گیتار مانند بچه رو بگیری دستت و یکم تکونش بدی خوشش میاد البته میگم با احتیاط کامل

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

همین مادرشوهر چه کارا که باهام نکرده حالا یبارم بچه نگه داشته دستش درد نکنه تازه میگفت چشمش زدی گریه ...

همین یبارم  وظیفش نبوده  اگه بده ازش کمک نخا 

باوجود بدی اینهمه داد وجیغ بچه رو تحمل کرده دمش گرم 

گفته بچه رو نبر فلان جا  شاید ازروی مهربونی مادری گفته  

صرفا چون  مادرشوهره که نباید به هرحرف یاحتا خوبیش گارد بگیری

قدر دان باش دختر جان 

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

خودش گفته بیا بگو غروب هم نگفته بودم ناراحت بود بعد شوهرم واسه اونا یعنی پدرشوهرم سب و روز داره کار ...

احساس میکنم ازین آدمایی هستی ک هر کاری کنن یچیز از توش در میاری آخرم میگی میخواستی نکنی

خب چیکار کنه بنده خدا؟ دیده خوابیدید رفته دیگه

شاید گوز داره شاید اسهال داره نفخ داره شکمش خودشم خونه شما موذب هست، اینم شد بهانه که بخوای قهر کنی؟!

واقعا که بابا 

بخدا مادرشوهر ظالم ندیدید

ناشکری نکنید بخدا 

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
خودش گفته بیا بگو غروب هم نگفته بودم ناراحت بود بعد شوهرم واسه اونا یعنی پدرشوهرم سب و روز داره کار ...

خو اگه انقدر بدت میاد صداش نکن 

بیاد کمکت من هی میگم تو باز حرف خودتو میزنی 

خو بد بوده پدرشوهرتم کار بدی کرده اسمشو گذاشتع 

ولی الان کار خوبی کردع اومده نگه داشتعگمیدونی چقدر خوبه ی بچه ی گریه اورو ی نفر ی ساعت نگه داره بخدااا