2777
2789
عنوان

اکسم زن داره به من پی ام داده بود😐

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 51 پست
ممکنه زنشو دوست داشته باشه ولی قطعا شما رو دوست نداره و متاسفانه واسش دم دستی هستینمن جای شما باشم ی ...

بازم مقصر جنس بدبخت زن شد گویا

مردک لاشی بهش پیام داده 

اون مقصره

یه زمانی رابطه داشتن حالا تموم شده رفته.استارتر بینوا هم سرش تو زندگی خودش بود.اون نر بهش پیام داده.مقصر اونه 

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
منظورمو متوجه نشدی میگم ممکنه مردی زنشو دوست داشته باشه و بهش خیانت کنه؟

متوجه شدم و کامل توضیح دادم.

گفتم بله میشه چون خیانت فقط به دوست داشتن ربط نداره

یه مردی که زنش رو دوست داره ممکنه خیانت کنه همونطور که اون شخص جدید که باهاش وارد رابطه میشه رو الزاما از روی دوست داشتن نیست.

زن شو دوست داره و ممکنه خیانت کنه

پارتنری که باهاش هست دوست نداره و ممکنه رابطه بگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازم مقصر جنس بدبخت زن شد گویامردک لاشی بهش پیام داده اون مقصرهیه زمانی رابطه داشتن حالا تموم شده رف ...

تاپیکاشو بخون خودش متاهله

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

خیانت ربطی به دوست داشتن یا نداشتن نداره، شخصی که راحت تو این شرایط داره کاراشو پیش میبره کار یه روز دو روز نیست، این سالها همین شکلی زندگی کرده و عادت های دوران مجردی رو آورده تو زندگی متاهلی

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

بازم مقصر جنس بدبخت زن شد گویامردک لاشی بهش پیام داده اون مقصرهیه زمانی رابطه داشتن حالا تموم شده رف ...

ما تشخیص میدیم چه کسی لاشی هست یا نیست 

ما تشخیص میدیم در مقابل لاشی چه واکنشی نشون بدیم که دیگه تکرار نکنه

منم مدافع حقوق زنان هستم ولی تا جایی که عاملیت خودمون از بین نره 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

حالا چه زنش برگشته چه نامزد کرده شما بیخیالش شو کات کن

به سلامتی ۳ لاشی   قاضی ، متهم ، ناشی   🥂🥂🥂            به سلامتی ۳ دلبر   مادرم ، پدرم ، عشقم      🥂🥂🥂          به سلامتی ۳ تن    ناموس ، رفیق ، وطن  🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ همراه   رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂               به سلامتی ۳ مکان   خونم ، قبرم ، قلبش  🥂🥂🥂                         

این فکرا چیه الانبزن بلاک کن مردک پلشت رو

چه عصبی

به سلامتی ۳ لاشی   قاضی ، متهم ، ناشی   🥂🥂🥂            به سلامتی ۳ دلبر   مادرم ، پدرم ، عشقم      🥂🥂🥂          به سلامتی ۳ تن    ناموس ، رفیق ، وطن  🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ همراه   رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂               به سلامتی ۳ مکان   خونم ، قبرم ، قلبش  🥂🥂🥂