2777
2789
عنوان

اکسم زن داره به من پی ام داده بود😐

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 51 پست
بله میتونه . خیانت فقط دوست داشتن و نداشتن نیستفکر میکنی مردایی که خیانت می کنن اون زن یا دختری که م ...

منظورمو متوجه نشدی 

میگم ممکنه مردی زنشو دوست داشته باشه و بهش خیانت کنه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میتونه

اون دیگه دل نیست گاراژه،  

یه آدم سالم نمیتونه همزمان عشقش رو بین دو نفر تقسیم کنه، این مردک مریض هیچکسو دوست نداره ، اون فقط شهوتش رو دوست داره

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

ممکنه زنشو دوست داشته باشه 

ولی قطعا شما رو دوست نداره و متاسفانه واسش دم دستی هستین

من جای شما باشم یه مرور میکنم رفتارمو که دیگه هیچ پسری به خودش اجازه نده منو به بازی بگیره

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

تو چرا طلاق گرفت باهاش وارد رابطه شدی هیچوقتتتت با کسیکه تازه طلاق گرفته وارد رابطه نشید چه زن چه مرد چون سندرومی وجود داره اون طرف فکر میکنه نفریکه بعد طلاق باهاش دوست میشه بهترینه چون در واقع وقتی خلا عاطفی داره باهاش جور شده برا همینه میگم نرو پیش روانشناس مرد حین مشکلات عاطفیت 

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

اسی نگفتی جریان عکس خودت و دخترت و پسرت و شوهرت برای پروفایل چیه؟

جریان این مرتیکه چلغوز زن دار چیه؟

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃