2777
2789
عنوان

عذاب وجدان ولم نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 22 پست
چرا؟

بچم همش گرسنه میموند .شیرم مضخرف بود .انقد گریه میکرد جیغ میزد گریه هاشو هیچوقت یادم نمیده .اخرش عمم اومد خونم برام شیرخشک دخترشو اورد گفت بده بخوره شاید بچه گرسنه ست .۱۱ شب بهش دادم خورد یه شیشه پر خورد .ساعت ۸ صبح به زور بیدارش کردم بعد مدتها بچم خوب خوابید.

چرا شیر خودتونو ندادین؟

بچه زردی داشت مرخص کردن گفتن نیازی ب دستگاه نیست و ماما راهنماییتون میکنه برای بهبود زردی... هرروز زردی بیشتر میشد و ماما میگفت شیر خوردن نوزاد و وزن گیریش مهمه، کار رسید ب جایی ک بچه بیحال بود و حس نداشت میک بزنه، بدنشم ضعیف شده بود و وزن کم کرده بود، دهنش برفک زد و اون برفک و منتقل کرد ب من ... اینجا ماما‌ تصمیم گرفت به شیرکمکی و در کنارش دوشیدن شیر، و درمان برفک، همین باعث شد دیگه بچه‌ عادت کرد ب شیشه از اون طرفم بدن من ب خاطر دوشیدن زیاد شیر زخم شد وحشتناک... خلاصه ک در نهایت بعد بهبود زردی و برفک، چون بچه دیگه ب شیشه عادت کرده بود تلاشمون برای شیر دادن دوباره بی فایده بود و گرسنه میموند همش ...🤕 هنوزم شیر دارم ولی نمیگیره

Toranjbano هستم🫠🫠 یک تعلیقی😁😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما که مشکل داشتی من اینقدر دیدم که عمدا بدون هیچ مشکلی ندادن.واسه اینکه شبها راحت بخوابه و مادرش و شوهرش پاشن به بچه شیرخشک بدن.دیگه قسمت بچه تون این بوده.عذاب وجدان رو بزار کنار .دیگه زندگی اونجور که میخوایم پیش نمیره.انشاالله که تنش سلامت باشه

یه روز خوب میاد