2777
2789
عنوان

غرورمو گذاشتم تو چرخ گوشت

113 بازدید | 16 پست

رفتم بهش اعتراف کردم قبول نکرد

رفتم دعا گرفتم و بعد قبول کرد

الآنم مثل چسب چسبیدم بهش هی میگه ولم کن

خدایا چرا برعکس شد همه چی

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐😐اون بنده خدا گنا داره چقدر اسیب میبینه که شما بخاطر خودخواهی خودتون رفتید براش دعا گرفتید واقعا ...

من خیلی دوستش دارم نمیتونم دیگه

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!

یه چیزی بگم؟؟بخدا این مدل یه قرون هم ارزش نداره میدونی چیه درد بی درمون نیست که نشه،میدونم کار خیلی سختیه ولی یه لحظه فکر کن اصلا این رابطه از اساس غلطه،بیخیال شو و منتظر یه عشق درست باش 

دقیقا خدا داره بهت میفهمونه چیزی نباید با زور به دست بیاری اگر صلاحت باشه میشه مال خودت

نمیدونم خسته.م

یه چیزی بگم؟؟بخدا این مدل یه قرون هم ارزش نداره میدونی چیه درد بی درمون نیست که نشه،میدونم کار خیلی ...

با هرکس رفتم تو رابطه این یه سلام کرد من رابطمو ول کردم 

این دوست داشتن تنست خودخواهی و اعتماد به نفس نداشتن و کم بودی که دلتون میخواد با ایشون پرشه 😐

باورت میشه چقدر پیشنهاد دارم

همه منو خیلی با اعتماد بنفس میبینن 

جز به افراد معدودی کسی منو اینجوری ندیده

باورت میشه چقدر پیشنهاد دارمهمه منو خیلی با اعتماد بنفس میبینن جز به افراد معدودی کسی منو اینجوری ند ...

مهم واقعیتی هست که شما هستین دیدگاه مردم ظاهری 🤭

لا حول ولا قوة الا بالله 
مهم واقعیتی هست که شما هستین دیدگاه مردم ظاهری 🤭

تو اعماق وجود هرکس یه بخش تاریکی هست