2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعنوان دختر با ظاهری که نسبتا خوبه تایید میکنم حتی اکسم همیشه میگفت به زبون میاورد و میگفت ازم سری چ ...

خب تو ک تجربه داری چرا باهاش بودی از چیش خوشت میومد

داداش منم خدایی جذابه و خوش هیکل بعد دوسدخترششش خدایا این دختر قد ۱۴۰ چاق سیاه زشت دماغ عقابی اونوقت ...

دقیمت

منم خیلی دیدم 

چرا ب نظرتون عاشق این جوری میشن

دقیمتمنم خیلی دیدم چرا ب نظرتون عاشق این جوری میشن

چون انتخاب آدما براساس تروماها و زخم های کودکیشونه و ناخوداگاه جذب ویژگی های شخصیتی  و رفتاری طرف مقابل میشن

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

احتمالا این خانم هایی که شوهرشون ظاهری بهتره اخلاق های خوبی دارن حس میکنم بخاطر خوش رفتاریشونه

اخلاقم خیلی خوب بود اما دو ساله به خاطر مشکلات شخصیم که مربوط به همسرم نیست اخلاقم بد شده الانم فردا نوبت مشاوره دارم

من خودم حس میکنم به خاطر وفاداریم دوسم داره 

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

اخلاقم خیلی خوب بود اما دو ساله به خاطر مشکلات شخصیم که مربوط به همسرم نیست اخلاقم بد شده الانم فردا ...

انشاالله مشکلت حل میشه عزیزم 

اخلاق هم مهمه شما خودت هم میگی اخلاقت خوبه 

نمیفهمممیشع بیشتر توضیح بدی

ببین طولانیه بحثش میتونی سرچ کنی خودت انواع دلبستگی و تاثیرش تو انتخاب همسر، اما یه مثال میزنم

مثلا کسی که تو کودکی مورد بی‌توجهی قرار گرفته و نادیده گرفته شده ممکنه سبک “دلبستگی اضطرابی” به خودش بگیره و دائماً به دنبال تأیید و توجه از سمت پارتنرش باشه. این فرد ممکنه به سمت آدمایی کشیده بشه که از نظر احساسی اصلا در دسترس نیستند یا بی‌اعتنا هستن، چون اون حالت آشنا توی کودکیشون رو براشون زنده میکنه و میخوان اینبار مورد توجه قرار بگیرن میرن سمت اون مدل ادما

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

دقیمتمنم خیلی دیدم چرا ب نظرتون عاشق این جوری میشن

بنظرم ما دخترا خیلی سیاست داریم و هرکسو بخوایم میتونیم عاشق خودمون کنیم طرفو 

این دختره به داداشم پیام میداد کلی ترفند انجام داد تا داداشم عاشقش شد