بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی گنگ حرف زدید فکر کنم ۳۰ سال به بالاس 😃 ولی کلا اینطوری رل زدن هم دوست ندارم هر ماه با یکی باش ...
ممنونم لطف دارید 🌹🌹 بلوغ فکری به سن نیست، منم مثل شمام گرچه آدم باید عاشق بشه تجربه بکنه تا متوجه بشه چه عشقی واقعی هست و چه دروغ هیچ وقت هیچ وقت عشق اولی به نتیجه نمیرسه، ولی اینجورم خوب نیست مثل بعضی روابط آبکی امروزی، طرفو توی آب نمک بذارن و یا مثل لباس همو عوض میکنن، سر اینجور چیزها من تصمیم گرفتم هیچ وقت دل نبندم تا نه خودم داغون بشم نه شخص دیگه
عاشق بشع تجربه کنه داغون میشه آدم مخصوصا دختر که احساسی و عاطفی هست من یکی لانگ زدم رسما نمیتونم تمو ...
من رابطه دومم مجازی بود ولی توی شهر خودم و بعدا حضوری شد تا مدت ها و جالبه از اولین رابطم خیلی پایه و اساس محکم تری داشت، ولی قسمت نشد دیگه کلا مشکل ریشه ای هست، میدونید ربطی به ازدواج سنتی نداره، آدما دیگه حوصله همو ندارن، کسی براش درد شخص دیگه مهم نیست، آدم ها سر اختلافاشون مخصوصا بعضی خانم ها سریع همه چیزو فراموش میکنن و کات میکنن، قبلا اختلاف و دعوا نمک زندگی بود، الان با یک اختلاف مثل لباس همو عوض میکنن، امیدوارم عشقی که لایق شما باشه و واقعی باشه نصیبتون بشه مرسی وقت گذاشتید 🌹🌹