2777
2789
وقتی دوستی ازش چیزی در نیاد، ازدواجم نیست، اگه ازدواج ها درست بود آمار طلاق پنجاه درصد نبود، ترجیح م ...

دوستی فرق.داره هزینه می‌کنی و وقت میذاری برای دختری که میرع و آینده ت شاید باهاش یکی نیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینو سینگل بدبخت 😃

بخدا خودمون بهتریم

من رفتم دانشگاه بعدش هم رفتم سرکار و شاغل شدم و الان هم توی فکر خوندن واسه ارشدم اما همچنان دوستام در حال چص ناله برای اکس یا خاطرات اکس و یا دنبال نکس 

بعد از من با صدتا پسر دیگه رفت، متاسفانه تنوع طلب بود همون موقع هم منو میخواست هم یک پسری که از قبل ...

منم بااکسم گاهی حرف میزنم 

ولی من بهش خیانت نکردم 

بعنوان یک پسر اون بهم حس داره ک گاهی حالم میپرسه؟

یا میگه از حالت منو باخبر کن ...ولی قصد برگشت نداریم

دوستی فرق.داره هزینه می‌کنی و وقت میذاری برای دختری که میرع و آینده ت شاید باهاش یکی نیست.

مشکل کشورمون اینجاست، دوست دختر/پسری فرهنگیه که اشتباه جا افتاده، دوستی با روابط کوتاه مدت فرق داره، خیلی ببخشیدا اون روابط خیابونی فاحشه هاست، خیلیا اشتباه توی کشور ما اینو یاد گرفتن، توی هر کشوری مخصوصا اروپا دوست دختر/پسری یک گام بعد شناخت و صمیمیت هست، دوست دختر/پسری روابط عاطفی همراه با تعهد و صمیمیت هست، توی کشور های دیگه این رابطه ها قانون دارن و حتی اون کشور قانونش اگه خیانت یا رابطه جنسی برقرار کنی بعد جدایی باز هم قانون داره و یا حتی جریمه داره، مشکل ما اینه روابط دوست دختر/پسری رو با خوش گذرونی اشتباه گرفتیم، و مشکل بزرگ ترمون اینه یاد نگرفتیم عاشق باشیم و مسئولیت رابطه و عشق رو به گردن بگیریم...

مطمئین باش آدم هایی که توی ارتباط باهم تحمل پستی و بلندی ندارن، فردا پس فردا توی زمانی که رابطت کار از کار گذشت پشیمون میشی که کاشکی زودتر نشناختیش، اگه اینجور ازدواج های آبکی خوب بودن آمار طلاق 50 درصد نبود و ازدواج ها اینقدر کم نبود

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

فکر کنم خوابیده چون از سر شب نیستش🤭،داشت میگفت که  یجوری دوستت دارم که نمیدونستم میشه یکی رو انقدر دوست داشت و یهو غیبش زد😂

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

ععع آخه ۹ سال واقعا زیاده 😃واییی من نمیتونم

۱۸ سال واقعا وقت ازدواج نبود بعد هنوز واقعا نمیشه گفت خوب از بد میتونستم تشخیص بدم بخاطر همین گفتم صبررررررکن الان ۳۵ سالشه🤣😂🤣😍🤣😍😂

💍👑

منم بااکسم گاهی حرف میزنم ولی من بهش خیانت نکردم بعنوان یک پسر اون بهم حس داره ک گاهی حالم میپرسه؟یا ...

صد در صد جفتتون حس دارید، ولی شاید اونم مثل من به این نتیجه رسیده باشه که طرفش مناسبش نیست برای همین پاشو فراتر نمیذاره، بالاخره چه دختر چه پسر بعد مدتی با خودشون کنار میان که طرفشون متعلق به خودشون نیست، واقعا خوش به حالتون رابطتون به خیانت و تنوع طلبی نرسید، جدا شدن بابت اختلاف و دعوا خیلی بهتر خیانت و جداییه

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁