پیتزایونیکورنی مدیر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 20014 عنوان برای استاد لبوبو خریدم | مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 35 پست دخترا گفتن شبیه استاده یکی بخریم بدیم بهش هم خودش بخنده هم ما و هم جو عوض بشهاستاد کم سن و پایه ای هست مسئولیت خریدش با منه آنلاین سفارش دادم🥶همش نگرانم صورتی در بیاد براش قیافش شبیه سکرتشه🥺🫠😂 وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت دیروز | 01:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیتزایونیکورنی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 20014 اینکه بگید شبیه عروسک لبوبو هستی بله وگرنه جاکلیدی مشکلی نداره به خودش نمیگیم که بیا شبیه اینی😐😐 وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت
پیتزایونیکورنی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 20014 براش ست کیف پول کمربند میگرفتید بهتر بودا اونو روز خودش حسابی گرفتیم پیراهن ست چرم ادکلن مورد علاقش تک کت وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت
لوکخیلیخوششانس عضویت: 1404/03/22 تعداد پست: 672 شما برو لالا بازم اوکشب خوش، آرزو میکنم لبوبوی استادت سیکرررت باشه🤡🤡🤡 و هرروز صبح راه خانه دورتر و دورتر می شود...🍃
پیتزایونیکورنی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 20014 هر طور می دونيد 🤷🏻♀️ خدا بخیر کنه😂 وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت
پیتزایونیکورنی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 20014 بازم اوکشب خوش، آرزو میکنم لبوبوی استادت سیکرررت باشه🤡🤡🤡 نبود هم تو جاش هستی نگران نباش وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت
عطیه___هستم عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 14790 به خودش نمیگیم که بیا شبیه اینی😐😐 به هر حال هدیه مناسبی برای یه استاد نیست بقیه کامنت ها هم همینو نشون میده ولی خب هر طور مایلید🚶🏻♀️ ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)