2777
2789
عنوان

چرا دکتره بهم اینجوری گفت

148 بازدید | 12 پست

امروز رفته بودم دندونپزشکی... تو مطب دو تا دکترن.. یکیشون تا منو دید به اون‌یکی گفت  بگو رژشو پاک کنه بعد کارشو انجام بده .. اینم گفت نه  حیفه اول باید ازش عکس بگیرم بعد..

البته  بگم من رژلب دائم دارم... 

حرفش خیلی چرت بود اصلا نفهمیدم منظورش چی بود...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یبار منم رفتم 

البته واس عصب کشی گفت پاک کن گفتم چرا بهم گفتن پخش میشه رو دندونا و کثیف کاری میشه

اونیم که گفته عکس بگیرم لابد منظورش عکس قبل و بعد ارتودنسی بوده تو پیجی چیزی بذاره 

ارتودنسی م حساسه رژت بخوره بهش ممکنه پلاکتات رنگ بگیرن اول کاری

یبار منم رفتم البته واس عصب کشی گفت پاک کن گفتم چرا بهم گفتن پخش میشه رو دندونا و کثیف کاری میشهاونی ...

من چندماهی هست که ارتودنسی کردم ... عکس قبل و بعد دیگه به درد نمیخوره که...

رژلب دائم دارم نمی ماله

نه اون که نمی‌دونست.. من اصلا کاری به این ندارم...میگم چرا برداشت گفت حیفه اول عکس بگیرم بعد..من که ...

نمیخواست از حرف همکارش ناراحت بشی عزیزم رژ دائم چطور انقدر پر رنگ بوده که گیر دادن

شاید منظورش اینع اگه میخاد بزاره جایی عکستو با رژ قشنگ تره و بهتر بنظر میاد کارش

اخه من چندماهی هست که ارتودنسی کردم ..الان که دیگه عکس نمیزارن.. عکس رو اول و اخر کار میزارن