2777
2789

مثلا اینکه هزینه دوره ی کنکوری که رایگان پخش میشه رو ندیم و بریم رایگان ببینیم هر چند موسسه رضایت نداشته باشه از یه طرف هم همین تعدادی هم که شرکت کردن خیلی اساتید پول پارو میکنن همین پارسافراهانی تعدادشرکت کنندگان توهردورش مشخصه و تو سه سال بالای ۵۰ میلیارد درآمد داشته! هنوز من کل مبلغی که از ثبت نامی میگیره روحساب نمیکنم کلا واس هرکس یک میلیون حساب میکنم!

ازیه طرف اینامعلومه دنبال پول اگه نه چرا دوره هاشون آنلاین و کم قیمت گذاشتن تا همه شرکت کنن و پول پارو کنن؟یکیم اینکه اصلارفع اشکالی نیس که استادمیپره بالامیپره پایین شعرمیخونه واصلاهرکسی هم سوال کنه جواب نمیده که!

خلاصه حرفم اینه که من چراباید به محتوایی پول بدم که رایگان گذاشته شده وپخش شده هرچند موسسه راضی نباشه به خودموسسه هم گفتم گفت اونوقت باید استاد کاروزندگیشو تعطیل کنه بیفته دنبال این دزددنبال اون دزدکه بهنظرم اینطورنیس فقط یه فیلترشدن ساده کانالهاس و هرروز بایدچک بشه!

الان به نظرتون من واس سال بعدهزینه کنم یانه؟به نظرم اگه نتیجه گرفتم بعد کنکور پرداخت کنم

نظرشماچیه؟

اینها مافیا هستن برای خودشون. همین ها نمی زارند کنکور برداشته بشه

به نظر من که شرکت تو کلاس امثال این افراد یعنی کمک به چرخه فساد

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینها مافیا هستن برای خودشون. همین ها نمی زارند کنکور برداشته بشه به نظر من که شرکت تو کلاس امثال ا ...

اره میشه گفت حتی خودش یه بار بعدکنکورجزوشواورد نشون داد سوالا عین سوالای جزوه بوده

ماز ثبت نام کردم اما خب بازم رایگان ویدیوی کلاساپخش میشه

خب همونا رو نگاه کن نیازی به کلاس دیگه نیست

بالاخره مشکل شرعی داره وقتی خریداری نکرده باشی

هر آن کسی که در این حلقه نیست زنده به عشق/بر او نَمُرده، به فتوای من نماز کنید(حافظ)