dokhtrroyaiii مدیر عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 7081 عنوان دلم میخاد ازدواج کنم ولی راهشو بلد نیستم ی نفر بهم یاد بده | مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 55 پست به شدت خوشگل ام و اندام خوب و.. دارم ولی فامیل بدرد بخور ندارم همسایه ها پسراش لاتن دانشگاه ام تموم شده ۲۶سالمه بگین چجوری شوهر خوب پیدا کنم برای خودم ؟؟؟؟ یه نفر آموزش بده هرچه در جستن آنی ،آنی 1404/08/19 | 01:28 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نقی___معمولی عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 4740 اره راست میگی من خودم وقتی میرم کتابخونه جلوی درش اکیپی میشینن مسیگار میکشن واقعا دردم میگیره که تو ... خب انتظار داری تایپ من اینا باشه؟ من نمیگم خوبما ن اصلا چون اطرافیانم باید درمورد من نظر بدن. ولی همچین ادمایی باید یکی مث خودشون بره سمتشون. همینطوری ک من دوست دارم یکی مث خودم گیرم بیاد. استندبایِ حاجی🙌🏼
shirinعسلم عضویت: 1404/03/13 تعداد پست: 8000 خب انتظار داری تایپ من اینا باشه؟ من نمیگم خوبما ن اصلا چون اطرافیانم باید درمورد من نظر بدن. ولی هم ... اصلا شخصیتت نمیخوره که بخوای تایپت همچین آدمایی باشه ....ولی وقتی گفتی هشتادیا یه جوری ان احساس کردم چقدر چندشیم 😂 نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ... نه دستت را به دستی دلخوش !!!
نقی___معمولی عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 4740 اصلا شخصیتت نمیخوره که بخوای تایپت همچین آدمایی باشه ....ولی وقتی گفتی هشتادیا یه جوری ان احساس کردم ... من ک نگفتم همه،گفتم بعضیا دلیلشم گفتم ک چرا این حرفو زدم. قصد جسارت و بی احترامی اصلاااا نداشتم. اگه ناراحتتون کردم معذرت میخوام. استندبایِ حاجی🙌🏼
shirinعسلم عضویت: 1404/03/13 تعداد پست: 8000 من ک نگفتم همه،گفتم بعضیا دلیلشم گفتم ک چرا این حرفو زدم. قصد جسارت و بی احترامی اصلاااا نداشتم. اگه ... نه بابا ناراحت نشدم کلی گفتم نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ... نه دستت را به دستی دلخوش !!!
نقی___معمولی عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 4740 نه بابا ناراحت نشدم کلی گفتم معذرت میخوام. ولی من واقعا منظوری نداشتم 😂 استندبایِ حاجی🙌🏼
shirinعسلم عضویت: 1404/03/13 تعداد پست: 8000 معذرت میخوام. ولی من واقعا منظوری نداشتم 😂 میدونم بابا .. آدم با جنبه اییم 😂😂 نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ... نه دستت را به دستی دلخوش !!!
نقی___معمولی عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 4740 میدونم بابا .. آدم با جنبه اییم 😂😂 درسته. بلاخره مجازیه و از نوع تایپ طرق مقابل میشه برداشت اشتباهی کرد استندبایِ حاجی🙌🏼
shirinعسلم عضویت: 1404/03/13 تعداد پست: 8000 درسته. بلاخره مجازیه و از نوع تایپ طرق مقابل میشه برداشت اشتباهی کرد از تایپ من برداشت اشتباه کردی ؟؟؟؟ مگه چی گفتم نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ... نه دستت را به دستی دلخوش !!!
نقی___معمولی عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 4740 از تایپ من برداشت اشتباه کردی ؟؟؟؟ مگه چی گفتم نه من شمارو گفتم. ک از متنی ک من تایپ کردم نکنه اشتباه برداشتی کنی منظورم اینه دیدی الانم اشتباه متوجه شدی😶🥲 استندبایِ حاجی🙌🏼
shirinعسلم عضویت: 1404/03/13 تعداد پست: 8000 نه من شمارو گفتم. ک از متنی ک من تایپ کردم نکنه اشتباه برداشتی کنی منظورم اینه دیدی الانم اشتباه متو ... 😂😂 دیر وقت بود خوابالو بودم دیگه مغزم یاری نمیکرد برداشتام اشتباه میشد نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ... نه دستت را به دستی دلخوش !!!
نقی___معمولی عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 4740 😂😂 دیر وقت بود خوابالو بودم دیگه مغزم یاری نمیکرد برداشتام اشتباه میشد 🥲👌🏻 استندبایِ حاجی🙌🏼