2777
2789
عنوان

دلم میخاد ازدواج کنم ولی راهشو بلد نیستم ی نفر بهم یاد بده

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 55 پست
چرا خب

نمی‌دونم بخدا 😑😑😑

اهل رل و این کثافط کاریا نیست محیط کاریشما کاملا مردونه است مهندس عمرانه

چند نفر و پا پیش گذاشتیم یکی میگه باباش میگه زوده ازدواج کنه

یکی میگه داره درس میخونه

یکی میگه باید ۲۰۰ تا سکه مهر کنی

یکی میگه باید باید خونه داشته باشی 

البته خونه داره ولی اولش قرار نیست تمام داراییش رو گفت یعنی اینجوریه که دخترا یکذره تحمل زندگی ساختن ندارن و فقط برا پول طرف راضی میشن 

بعد این دلزده اش میکنه

من به آینده خیلی امیدوارم چون لبخند خدارو میبینم تو چهره پدرو مادرم..تو آفتاب طلایی صبح و مهتاب قشنگ شب..تو صدای پرنده ها..تو برف سفید و پر از آرامش و بارون های بی محابا..دنبال بهونه برای شاد بودن باشید و دنبال نشونه برای امیدوار بودن..چون ما خدارو داریم 🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول نداره داداشت ؟؟

خیلیم عالیه وضع مالیش گفتم که

من به آینده خیلی امیدوارم چون لبخند خدارو میبینم تو چهره پدرو مادرم..تو آفتاب طلایی صبح و مهتاب قشنگ شب..تو صدای پرنده ها..تو برف سفید و پر از آرامش و بارون های بی محابا..دنبال بهونه برای شاد بودن باشید و دنبال نشونه برای امیدوار بودن..چون ما خدارو داریم 🤍
پسرا مگه تایپ دارن 😉😉 😂 حالا چه دختری تایپته. ؟؟؟

اره تایپ c 

امیدوارم از حرف من ناراحت نشین ولی من زیاد با دهه 80 نمیتونم ارتباط بگیرم احساس میکنم ی جوری هستن. 

ولی در کل من ادمی رو جذبش میشم ک برای خودش شخصیت قائل میشه. 

حالا درصدی از این شخصیت از نوع پوشش میاد. 

ادمی ک پوشش مناسب داره تایپ منه، اینکه طرف خودشو بریزه بیرون و آرایش غلیظ داشته باشه رو مناسب خودم نمیدونم. نمیگم طرفم چادری باشه ولی اگه قراره مانتو باشه کوتاه نباشه و مناسب باشه. 

استندبایِ حاجی🙌🏼

مو بلوند دوس داری یا مشکی ؟؟؟

رنگ مو واقعاً مهم نیست، چون همیشه میشه تغییرش داد و به چیزی پایدار تبدیل نمیشه.

اون چیزی که واقعاً ارزش داره، شخصیت، انسانیت، درک و شعور طرف مقابله.

تو زندگی با آدم‌ها و رفتارهاشون مواجهیم، نه با ظاهر یا رنگ موشون.

یه آدم با شعور  میتونه کنار تو بمونه و رابطه سالم بسازه با هر رنگ مویی که داشته باشه.

پس به جای تمرکز روی ظاهر، بهتره روی شناخت و درک واقعی آدم‌ها تمرکز کنیم.

استندبایِ حاجی🙌🏼

پ چرا رد میکنن دخترا ؟؟؟

چون طمعکارن

دوست دارن از اولش کلی طلا و ملک اینا داداشم بده بهشون یا گردن بگیره

یکی بود که یکبار هم جدا شده بود برا ما ملاک نبود ولی

همینکه اوضاع مالیش رو فهمید گفت مهریم باید ۱۱۴ تا باشه

جهاز ما رسم نداریم هیچی نمیدیم

باید خونه داشته باشی از اول زندگی بریم خونه خودمون ماشینتم برا عقدمون خارجی کنی

بعد شاغل بود تو یه شرکتی 

گفت دیگه هم من از روز عقد سرکار نمی‌رم(که البته درآمد اون حکم پول خورد داشت برا داداشم)

باید از اولش هم ماهی ۲۰ تومن بدی به من خرجی😐😐

بعد کف کف کف شهر باباش خونه ۴۰ متری مستاجر بود

اره تایپ c امیدوارم از حرف من ناراحت نشین ولی من زیاد با دهه 80 نمیتونم ارتباط بگیرم احساس میکنم ی ...

نه ناراحت چرا بشم .   حرفت درسته هرکی یه سلیقه ایی داره 

حالا ما دهه هشتادیا چه جوری هستیم 😂😂😂 به خدا هرچی گفتن دروغه ما بد نیستیم 😂😂

خوشگلی خوبه ولی برای شوهر فقط ظاهر کافی نیست.باید خودت رو تو جمع‌های درست بذاری؛ مثل محیط کار، دوره ...

وایی من هر وقت پیام های تو رو میخونم با صدای نقی میخونمشون چون عکسه پروفته فکر میکنم نقی حرف‌ میرنه😂

نه ناراحت چرا بشم . حرفت درسته هرکی یه سلیقه ایی داره حالا ما دهه هشتادیا چه جوری هستیم 😂😂😂 به ...

پشت محل مارم ب پارک هست ک دهه هشتادیا چ دختر چ پسر جمع میشن سیگار و گل میکشن از نظر اونا ما ی ادم گاگول تشریف داریم ک قاطی این جمعا نمیشم یا سیگار و گل مصرف نمیکنیم. یا لباسای بگ و شلوار بالای مچ نمیپوشیم. 

یا توی رابطه با دخترا دوستای معمولی دختر نداریم. 

البته سوتفاهم نشه من همه رو نمیگما. 

ولی خب ارتباط گرفتن با این دهه یکم مشکله. بنظرم تا 83 یا84 کمی بهترن 

استندبایِ حاجی🙌🏼

پشت محل مارم ب پارک هست ک دهه هشتادیا چ دختر چ پسر جمع میشن سیگار و گل میکشن از نظر اونا ما ی ادم گا ...

اره راست میگی من خودم وقتی میرم کتابخونه جلوی درش اکیپی میشینن  مسیگار میکشن واقعا دردم میگیره که تو این سن سیگار شده تفریحشون و بیشتر واسه جلب توجه ...