2777
2789
عنوان

خانما باردارم توروخدا بیایید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا که مخصوص همه پسراس من سر پسر اولم کل بارداری تو آرامش و حال خوب بودم ولی از روزی که به دنیا اوم ...

والا پسر اولی با دومی خیلی فرق داشت حرصو داشتن ولی واییییی از اون ک سرش اعصاب خوردی داشتم بخدا دماری از روزگارم در اورد 

روزگارمو کرد روزگار سگ 

دور از جونت

والا پسر اولی با دومی خیلی فرق داشت حرصو داشتن ولی واییییی از اون ک سرش اعصاب خوردی داشتم بخدا دماری ...

علائمت سه ماه اول چی بود برای پسر؟تونت نوشته س ینه راست بزرگترها درسته؟

والا پسر اولی با دومی خیلی فرق داشت حرصو داشتن ولی واییییی از اون ک سرش اعصاب خوردی داشتم بخدا دماری ...

حالا من این بچم دختره خدا کنه اینجوری نشه تو بارداری که پدرم دراومد از غصه و استرس این دیگه نیاد و بدترش کنه

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
علائمت سه ماه اول چی بود برای پسر؟تونت نوشته س ینه راست بزرگترها درسته؟

دنبال علائم نباش 

من دوتا پسر دارم با دو علائم کاملا متفاوت ک بر هرکی میگفتم دومیه پسره میخندید میگفت ن از ویارت از راه رفتنت از علائمت معلومه دختره 

انق اینجوری گفتن منم باور شده بود روز زایمام دنبال دخترم بودم🤣🤣🤣

من هم پسرمو اسنرس داشتم والکی توذهنم با همه دعوا میکردمو حساس بودم و برا دخترمم باز کلی استرس و عزاداروگریه حتی تو شیردهی بیچاره،پسرم شیطون بود وهنوزم یکم هست ولی دخترم بهونه گیره و وابسته وجیغدجیغو. فک نکنم ربط داشته باشه بیشتر ربط به رفتار الانمون داره،البته عصبانیتم تاثیر منفیشو میذاره صددرصد