2777
2789
عنوان

درد زایمان طبیعی رو به چی تشبیه میکنید خانمایی ک تجربه کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 65842 بازدید | 700 پست

منه بدبخت هم درد سقط کشیدم هم درد زایمان طبیعی هم درد سزارین هم درد بعد سزارین . اولی سقطم ک خیلی وحشتانک بود درداش انگار ی بچه زاییدم . دومی زایمانم طبیعی بود دوروز درد کشیدم بچه نیمد مردم زنده شدم انگار از وسط کمر ماله خودت نیست من فقط جیغ میزدم و امامارو صدا میکردم اخرم سزارین کردن بعد سزارین امبولی شدم بستری شدم . ولی خداروشکر دومی زایمان سزارینم خیلی راحت بود و زود سرپا شدم الان برای زایمان سومی خیلی استرس دارم 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .

من  درد سقط داشتم دقیقا مث درد پربودی میگرفت ول میکردولی درحد مرگ بود دردش اینجوری امیدوارم هیچکس دردسقط تحمل نکنه چون بعدش لحظه شیرین قرارنیس براش رقم بخوره ک دررای سختشو یادش بره 

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دمت گرم واقعا خداقوتتت الاهی ازاین آدمای خوب بیشتر سرراهمون قرار بگیرن خداهم شماروخیر بده هم صاحب خو ...

آره حتما فوت شدن ،چون سنسون بالا بود،یادمه طفلی عروسش باردارم نمیشد امیدوارم بچه دار شده باشه تا الان 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

من دوتا سزارین شدم ولی دوتا سقط هم داشتم قبل بارداریهام ،سقط دردش جوری بود که انگار یچیزی از شکمم کن ...

دقیقا منم همیشه میگم اونایی که طبیعی زایمان میکنن خوشحالن که اتاق عمل نرفتن ولی بعدش برای گشادی و بواسیر و افتادگی و هزار تا چیز،دیگه میرن اتاق عمل چندین مورد دیدم 

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو
دقیقا منم همیشه میگم اونایی که طبیعی زایمان میکنن خوشحالن که اتاق عمل نرفتن ولی بعدش برای گشادی و بو ...

اونا بد و غیر اصولی زور زدن اگه زایمان درست و بدون ترس پبش بره هیچ کدوم از این اتفاقات نمیفته 

ربطی هم به زایمان طبیعی نداره