2777
2789
عنوان

درد زایمان طبیعی رو به چی تشبیه میکنید خانمایی ک تجربه کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 53719 بازدید | 700 پست
دیگه سومی به بعدش انگاری ماهی کوچولو از تنگ در میاری

😁

ازجوانی گله دارم زجهانت سیرم کوله باری زحسرت زهمه دلگیرم من سرو پای خیالم همه سال بیمارم تا سحر خواب ندارم نه کسی می‌داند نه کسی هست که چون خود به کنارم ماند من و جام و می و مطرب همه دیوانه شدیم گویی از شهر خود دور و بیگانه شدیم تو کمی حرف بزن من به غمم میبالم سربی کسی سلامت که شده احوالم تو چه دانی زجهانم که نداری طاقت تا بریزم غم اسرار نهانم بیرون من همانم که در اوج جوانی نه جوانی دیدم نه جوانی دیدم نه جوانی دیدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خدارو شکر دوتا بچم و سزارین شدم چه دردارو تشبیه کردید یه جوری شدم

ازجوانی گله دارم زجهانت سیرم کوله باری زحسرت زهمه دلگیرم من سرو پای خیالم همه سال بیمارم تا سحر خواب ندارم نه کسی می‌داند نه کسی هست که چون خود به کنارم ماند من و جام و می و مطرب همه دیوانه شدیم گویی از شهر خود دور و بیگانه شدیم تو کمی حرف بزن من به غمم میبالم سربی کسی سلامت که شده احوالم تو چه دانی زجهانم که نداری طاقت تا بریزم غم اسرار نهانم بیرون من همانم که در اوج جوانی نه جوانی دیدم نه جوانی دیدم نه جوانی دیدم 

من درد زایمان طبیعی و دوس داشتم..

همش درد نیست

بعدش فقط زور زدنه

برام بهترین حس دنیا بود با چشمای خودت لحظ بدنیا اومدنشو حس میکنی

همه چیو با چشم خودت میبینی.

اینم بگم من کلاسای آموزشی همرو رفتم و ماما خصوصی داشتم.

الان دخترم ۱۴ سالشه

اگر بخام بچه دوم بیارم قطعا زایمان طبیعی

من ۱۶ هفته سقط کردم توی بیمارستان بهم آمپول زدن تا دهانه رحمم باز بشه دردی به اون اندازه توی کل عمرم تجربه نکرده بودم در حدی که اصلا حال گریه کردن هم نداشتم و کل وجودم میخواست از هوش بره 

اولش کم بود دردش رفته رفته منظم و نزدیک بهم با شدت زیااااد 

برای همین از زایمان طبیعی متنفرم 

چون خاطره خوبی از اون لحظه ندارم...

هر چقد کمتر حرف بزنیم معنی حرفامون بیشتره 🎠

ولی خب من اون همه که میگفتن برام دردناک نبود وسط درد به زایمان بعدی فکر میکردم میگفتم میام همین بیما ...

🤣🥰🥰🥰

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

ببین همینکه دوستان گفتن البته کامل نخوندم یه دردی شبیه دفع مدفوع که میپیچه تو شکمت چجوریه یا درد پریودی اما هزار برابر بیشترش کن من با اون دردا احساس کردم قشنگ ده سال پیر و شکسته شدم بس زجرآوره خدا وکیلی همش گریه میکردم تا اون درد من رو میگرفت اما بعدش که خواست تولد شه تمام دردام ساکت شد دیگه جونی نمونده بود برام طوریکه اون برش و بخیه رو حس نمیکردم بس قبلش درد کشیده بودم عبور نخ و سوزن اون کشیدن نخ  رو تو بدنم حس میکردما ولی دیگه دردناک نبود برام واقعا نبودا 

خروجش اصلا دردناک نبود برام در مقابل اون دردهای قبلش که میومد و میرفت  در واقع اون دردهای قبلشه که استخوون لگنت باز میشه و واژن اماده میشه برا تولد نوزاد

فراموش میشم مثل شمعی که ذره ذره خاموش میشم از یاد میرم مثل نسیمی اومدم مثل باد میرم واسه روزایی که نیستم میخونم به خدا که دوست داشتم واسه شبایی که نیستم میخونم به خدا که دوست داشتم اگه صدای من از خاطرها رفت آقا نبر از یادم💚

من درد سقط داشتم دقیقا مث درد پربودی میگرفت ول میکردولی درحد مرگ بود دردش اینجوری امیدوارم هیچکس در ...

آفرین منم همیشه اینو میگم ...مادرایی که زایمان طبیعی میکنن درد میکشن اما ته دلشون خوشحالن 

اونی که سقط می‌کنه هم درد جسمی می‌کشه هم درد روحی ...

منم تجربه کردم خیلی تلخه 

هر چقد کمتر حرف بزنیم معنی حرفامون بیشتره 🎠

ی درد در حجم زیاد میاد و می‌ره کلا چند ثانیه طول می‌کشه 

ولی وقتی که دیگ داری فول میشی فک کن یا جسم گرد و  سخت توی واژنت گیر کرده ن میتونی پاهاتو ببندی ن آورم میشه 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

من سز شدم اما اگ بخوام از اتفاقی ک واست میفته بگم یک سنگ رو در نظر بگیر بنداز توی آب یه گودی ایحاد میشه و بعد جمع میشه این مثال واسه تو رخ میده 

دردش هم حس درد کمر شدید و قط شدن پا رو میده چون من درد طبیعی رو هم کشیدم و وقتی آمپول فشار میزنن همه چی از پایینت میخواد بریزه انگار

هزینش رایگانه بخوام انجام میدن ولی خب به سردرد بعدش و شایدم کمردرد بعدش نمیدونم می ارزه یا نه من اصل ...

من استفاده کردم ولی زیاد تاثیر نداشت فقط اون قسمت معاینه رو زیاد اذیت نمیشدم ولی چون بچه اولم بود دکتر برام دوزشو کم زده بود ک بتونم زایمان کنم سردرد هم نداشتم بعدش

مامان یه پسر کوچولوی خوشگل هستم خدا بعد ۵سال سختی فرشته کوچولومون بهم داد🤗