2777
2789
عنوان

درد زایمان طبیعی رو به چی تشبیه میکنید خانمایی ک تجربه کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 53859 بازدید | 700 پست

شکستن استخوان لگن منظورشونه  درد ناشی از فشار آوردن روی واژن و لگن همزمان  از داخل بچه پاهاشو به بالای شکم فشار میده و خودشو به بیرون هدایت میکنه دیگه خودت فکر کن کجات درد میگیره 

دوتا زایمان داشتم اول راحت تر بوددومی وحشتناک براش تشبیهی ندارمفقط میگفتم کاش بمیرم تموم بشه

ببخشیدهمگی میگن درد اولی سخته ..دومی راحت تر و سریع تره ...شما اینجوری گفتین من ترسیدم

اولی رو امپولی زده بودین یان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدن با بدن فرق دارهبرا من خیلی غیر قابل تحمل بود هرگز انتخابش نمیکنمحتما حتما بعدی رو سزارین انجام م ...

اگه تحملت کمه سزارین درد بعدش بدتر از اونه 

من هم طبیعی داشتم هم سزارین ، بعد سزارین به غلط کردن میفتی 

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏

من دوتا سزارین شدم ولی دوتا سقط هم داشتم قبل بارداریهام 

،سقط دردش جوری بود که انگار یچیزی از شکمم کنده میشد 

درد پریود خیلی خیلی زیاد در حد اینکه نه میشه راه بری نه دراز بکشی نه بشینی هیچی هم آرومش نمیکرد مردم و زنده شدم تا دفع کردم 

و هردوبار حدود نیم ساعت بود

ولی هردو سزارینم عالی بود دردی نداشتم خیلی راحت بودم تنها دردش بعد از خروج از بیمارستان بود که درد بخیه ها بود و قابل تحمل بود گهگاهی مسکن میخوردم و تا ده روز کامل کامل سرپا شدم 

بنظرم هرزنی باید سزارین شه چون درد زایمان طبیعی و عوارضش مثل افتادگی لگن و مثانه قابل جبران نیست وچندسال بعد باید بخاطر اینها بره زیر تیغ جراحی 

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏

اینا چیهههه میگید 

مامان من سه ماه پیش زایمان داشت چندبار بهش سر زدم درد عجیب و غریبی نداشت اصلا ظاهرا عادی بود 

آخرسر هم سزارین شد ولی اون خانمایی که تو اتاق بودن هم فقط یکیشون که سنش خیلییی کم بود اذیت شده بود

فقط بهت بگم من بچه اولم و 12ساعت درد کشیدم سه ساعت اخر مرگ وبه چشم دیدم هردیقه یبار درد میگرفت دردی که انگار تموم دل و رودت میخواد بریزه بیرون ولی تو با سفت کردن پایین تنه بخوای جلوش و بگیری دراین حد غیر قابل تحمل موقع زایمانم انقدر بهم فشار اومدیه رگ درنظربگیرزیرچشمم تا نزدیک لبم کبود شد انقدر زور وفشار بود خلاصه بگم نابود شدم ولی همینکه به دنیا اومد هییییییییچ اثری از هیچ دردی نبود، زایمان دومم هم طبیعی بود ولی خداشاهده کلا یه ربع درد کشیدم اصلا نفهمیدم چجوری بدنیا اومد خیلی راحت بود 

ادمک اخردنیاست بخند💔ادمک مرگ همینجاست بخند💔     دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند💔 ادمک خرنشوی گریه کنی🖤کل دنیاسراب است بخند💔

منی ک دوهفته دیگه زایمان دارم چی بگم پس... با واقعیت باید کنار اومدبهتر اینکه ندونسته بری شوک بشی

نه اتفاقا گاهی وقتا بری تو دل ماجرا بهتره اینهمه زن رفتن تو دلش تو هم میتونی انشالله به زایمان خوب و راحت داشته باشی 

یه چیز دیگه هم شنیدم اسمش اپیدورال بود چرا اونو انجام نمیدی؟

دوتا زایمان داشتم اول راحت تر بوددومی وحشتناک براش تشبیهی ندارمفقط میگفتم کاش بمیرم تموم بشه

پس چچوری دوستم متولد۷۶ ۶تازاییده بنظرت واژنش ازچ جنسیه

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه