2777
2789
عنوان

درد زایمان طبیعی رو به چی تشبیه میکنید خانمایی ک تجربه کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 57591 بازدید | 700 پست
اره اصلا میگن وقتی مادر مدفوع کنه، نوزاد راحتتر میاد بیروناصلا حس نمیکنی خود یه خود اتفاق میفته و یچ ...

واااایییی من شوهرم قراره روز زایمان پیشم باشه اگه جلوش مدفوع کردم چی😭اگه احتمالش زیاده ک شوهرمو نبرم با خودم🤦‍♀️

اره بیرون اومدن سربچه رو شنیدم اصطلاحا میگن حلقه اتش ولی خب نمیتونم تصورکنم

تصور چی کنی ...درد درده دیگه شما فک کن دندونت به عصب رسیده دردش خیلی بد ..خوب اینم همینه دیگه ..حالا این درد از دندون نیست و از واژن ..

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااایییی من شوهرم قراره روز زایمان پیشم باشه اگه جلوش مدفوع کردم چی😭اگه احتمالش زیاده ک شوهرمو نبر ...

بابا اصلا اینقدر سریعه متوجه نمیشه

مردا پرت تر از این حرفان

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

اخه من شنیدم بعضی پرتارها بد رفتاری میکنن بابت این موضوعمیگم کاش من خواستم زایمان کنم تو خونه کارمو ...

اتفاقا داخل خونه خطرناکه عزیزم! اگر یوقت خونریزی کنی یا بچه نچرخه چی؟ یا خیلی اتفاقای دیگه. حتما باید دکتر بالا سر مادر باشه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

اخی عزیزم 13ساعت خییییلیه

آره هر لحظه ش یک سال انگار گذشت . تنها تو یه اتاق هرچقدرم داد میزنی کسی نمیاد . البته برا معاینه و وصل کردن دستگاه ضربان قلب اینا میومدن. آخرشم سزارین شدم . ولی واقعا بنظرم درد سزارین اصلا قابل مقایسه با طبیعی نیس . طبیعی بدتره

وقتی بچه رو از واژن میکشن بیرون چه حسی دارههه؟😖 من واقعا خیلی واسم سواله که بچه رو چه جوری از اونجا ...

اون موقع خیلی خوبه انگار خودت تازه متولد شدی ولی رحم شروع می‌کنه به جمع شدن با درد وحشتناک به شدت نبض میزنه دلت میخواد جیغ بکشی از درد اونم ماما ها تا آرنج دستشون میبرن داخل تا جفت و اینا بکشن بیرون 

.......

اخه من شنیدم بعضی پرستارها بد رفتاری میکنن بابت این موضوعمیگم کاش من خواستم زایمان کنم تو خونه کارمو ...

ماما خصوصی بگیر ..منم دکتر خودم شهرستان بود ..یهویی حالم بد شد ،بیمارستان کلا دانشجو بوده ن انگار ،خیلی بد حرف میزدن ..بعد میگفتن زود باش زور بزن دعواشون میکردن ، بعضیا یه روز قبل تر اومده بودن ..خیلی رفتارشون بد بود 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

نباید روزای آخر پر خوری کنی،من یادمه اونروز کلا هیچی نخورده بودم لکه بینی داشتم رفتم بیمارستان ..ولی ...

یعنی در صورت خالی بودن شکم بواسیر میگره ادم

اونایی که کثیف کاری کردن پرستارا تمیز میکردن فوری؟یا میموند؟

اخه زایمان طبیعی جون میخواد ادم اگه چیزی نخوره جون نداره که زایمان کنه

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

الان که روش بدون درد هست بی دردسر ولی خب هزینش جداس دیگه

هزینش رایگانه بخوام انجام میدن ولی خب به سردرد بعدش و شایدم کمردرد بعدش نمیدونم می ارزه یا نه من اصلا حوصله ندارم تا دو سه هفته بعد زایمان سردرد بگیرم هیچی لندازه سردرد رو مخم نیست هیچی

تازه میترسم بعضیا میگن زدن اثر انچنانی هم نداشته

اتفاقا داخل خونه خطرناکه عزیزم! اگر یوقت خونریزی کنی یا بچه نچرخه چی؟ یا خیلی اتفاقای دیگه. حتما بای ...

چه پروسه ی خطرناکی داره این زایمان

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

چه پروسه ی خطرناکی داره این زایمان

پروسه خطرناک نیست

بهرحال همه بدن ها سالم نیستن که بخوان سالم زایمان کنن یا هر چی

هر اتفاقی ممکنه بیفته. یا حتی ممکنه تشخیص سزارین اورژانسی بدن!