2777
2789
عنوان

درد زایمان طبیعی رو به چی تشبیه میکنید خانمایی ک تجربه کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 45122 بازدید | 700 پست

ببین کلا درد داره همزمان تمام نقاط بدنت درد داره اونم شدید دروغ نگم من زایمان اولم بهتر بود حالم ولی دومین زایمانم فکر میکنم شکستم دوباره به دنیا اومدم حرکاتم دست خودم نبود با مشت میزدم به سر خودم فریاد میکشیدم 

.......

ببین بزار من رک و پوست کنده بهت بگم وقتی دسشویی داری شکمت چجوری درد میکنه به خودت میپیچی تا بری دسشو ...

یه سوال

تو درد باید ببخشید مدفوع هم میاد منطورم اینه که شکم ادم کار میکنه؟قبل اینکه ادم بره بیمارستان رو میگما

چون من پریود میشم تو دردام شکمم بکار میفته

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا یه کم برام توضیح بده کجاس؟ چه حسی داره اون درد؟ یه کم توضیح بده بتونم تصورکنم

ببین انگار یه چیزی تو بدنته. هی بیشتر و بیشتر فشار میاره میخاد تمام بند بند وجودتو ازهم بدره و بیاد بیرون 🥲🥲🤧🥴 من دقیقا همین احساسو داشتم . سیزده ساعت درد کشیدم بی وقفه 😫 

بنظرم کلا سراینچیزا تاپیک نزن از کسی نپرس کنجکاوی نکن هرچقدم پرسیدی دردی رو دوا نمیکنه شمابالخره خوا ...

سر بچه هم خیلی تاثیر داره و وزنش ‌.هر چقد سرش گنده باشه دردش شدیدتر ..چون اصل همون سر بچه س ،،بقیه لیز میخوره میاد بیرون ..وای اولش 😭😭😭😭

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

بدن با بدن متفاوته

اگر در طول بارداری ورزش کرده باشی یا تحرک داشته باشی، زایمانت به مراتب راحتتره

مامانم میگفت سر من رفته بوده برا زایمان، سر من اومده بوده پایین 😐 سر نیم ساعت میگفت زایمان کردم راحت اسون

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

یه سوالتو درد باید ببخشید مدفوع هم میاد منطورم اینه که شکم ادم کار میکنه؟قبل اینکه ادم بره بیمارستان ...

اره اصلا میگن وقتی مادر مدفوع کنه، نوزاد راحتتر میاد بیرون

اصلا حس نمیکنی خود یه خود اتفاق میفته و یچیز معموله حتی یه خانم دکتری میگفت ما داخل زایشگاه هی تشویق میکنیم مامانا رو

🤭

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

اینکه برام ناشناختس خیلی بدتره منظورم میدونی☹️

من تجربه دوتا زایمان طبیعی دارم تا نرفتی تو دل در طبیعی بازم نمیتونی درک کنی چون انسان چیزیو درک میکنه که تجربشوداشته باشه الان من تابحال دستم نشکسته یکی بشینه بگه سخته درد داره بازم درکش نمیکنم چون همچین دردیو نکشیدم تابحال

سر بچه هم خیلی تاثیر داره و وزنش ‌.هر چقد سرش گنده باشه دردش شدیدتر ..چون اصل همون سر بچه س ،،بقیه ل ...

اره بیرون اومدن سربچه رو شنیدم اصطلاحا میگن حلقه اتش ولی خب نمیتونم تصورکنم 

اره اصلا میگن وقتی مادر مدفوع کنه، نوزاد راحتتر میاد بیروناصلا حس نمیکنی خود یه خود اتفاق میفته و یچ ...

اخه من شنیدم بعضی پرستارها بد رفتاری میکنن بابت این موضوع

میگم کاش من خواستم زایمان کنم تو خونه کارمو کنم و برم این قضیه برام شده کابوس

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

یه سوالتو درد باید ببخشید مدفوع هم میاد منطورم اینه که شکم ادم کار میکنه؟قبل اینکه ادم بره بیمارستان ...

نباید روزای آخر پر خوری کنی،من یادمه اونروز کلا هیچی نخورده بودم لکه بینی داشتم رفتم بیمارستان ..ولی این حس انگار میخوای دفع کنی و داشتم اونم خیلی خیلی شدید،چون آمپول فشار زده بوده ن ..کناریام  طفلیا کثیف کاری کرده بوده ن ..من شکمم کلا خالی بود،واسه همینم بواسیر گرفتم 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

وقتی که خانما پریود میشن درد پریودیشون برا اینکه دهانه رحمشون دوسانت بازتر میشه دقیقا درد زایمان جوریه دهانه رحم ده سانت باید باز بشه یعنی میتونم بگم پنج برابر درد پریودی هست دردش دلو کمر لگن پا همزمان درد میان