2777
2789
عنوان

درد زایمان طبیعی رو به چی تشبیه میکنید خانمایی ک تجربه کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 57655 بازدید | 700 پست
ماما خصوصی بگیر ..منم دکتر خودم شهرستان بود ..یهویی حالم بد شد ،بیمارستان کلا دانشجو بوده ن انگار ،خ ...

بیمارستان دولتی که رفتاراشون اصلا خوب نیست

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره هر لحظه ش یک سال انگار گذشت . تنها تو یه اتاق هرچقدرم داد میزنی کسی نمیاد . البته برا معاینه و و ...

وااییی پس هم درد طبیعی کشیدی هم سزارین

حداقل خوبه ک پایین تنت بخیه نخورد و نگران گشادی و... نشدی

وقتی بچه رو از واژن میکشن بیرون چه حسی دارههه؟😖 من واقعا خیلی واسم سواله که بچه رو چه جوری از اونجا ...

سرش دیده میشه میان میگیرن ،تیغ میزنن  واژن و میکشن بیرون ..ولی اون لحظه که لیز میخوره میاد بیرون ..کلا یه حس سبکی ،انگار یه هاله نور دورت و میگیره ..من یادمه میخندیدم اون لحظه ،اینه میگن بهشت زیر پای مادران است ..انگار اون لحظه همه ی گناها میریزه واقعا هم همینطور 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

من که زایمان نداشتمولی ماه پیش رفتم عکس رنگی رحم بندازم،نه بیهوش کرد نه بی حس کرد،بخدا یعنی مردم و‌ز ...

همین عکس رنگی هم پارسال قرار بود انجام بدم میترسیدم اخر نوبت گرفتم با بیهوشی موقت برام انجام بدن ولی خدا خاست تو سونو سه بعدی دکتر گفت نیاز به عکی رنگی نیست

اما این زایمان دیگه راه فرار نداره😅

همین عکس رنگی هم پارسال قرار بود انجام بدم میترسیدم اخر نوبت گرفتم با بیهوشی موقت برام انجام بدن ولی ...

منم مثل خودت خیلی میترسم🥺از سزارین هم میترسم از طبیعی هم میترسم کاش میشد لک لک ها بچه رو بیارن

من که زایمان نداشتمولی ماه پیش رفتم عکس رنگی رحم بندازم،نه بیهوش کرد نه بی حس کرد،بخدا یعنی مردم و‌ز ...

عکس رنگی ام من گرفتم .‌بازم دردش خیلی کمتره از طبیعی 🥴🤭😂 البته بدن با بدن فرق داره کلا . بعضیا باصطلاح خوش زان. راحت زایمان میکنن. بعضیام نه

هزینش رایگانه بخوام انجام میدن ولی خب به سردرد بعدش و شایدم کمردرد بعدش نمیدونم می ارزه یا نه من اصل ...

دوتا خواهر شوها ای من زدن بسیار راحت بودن و هیچ عوارضی هم نداشتن

شاید اینی که من میگم فرق داشته باشه چون اونا که هزینه جدا پرداخت کردن

یه آدم صبور صبور صبور صبور 😮‍💨

منم مثل خودت خیلی میترسم🥺از سزارین هم میترسم از طبیعی هم میترسم کاش میشد لک لک ها بچه رو بیارن

حالا باز سزارین روندش شناخته شده تره برام ترسی ازش نداشتم ولی هزینش برام خ زیاد بود 

جیغ و داد هم کردی؟

اره آبروم رفت🤭

دیگه خودم داشتم از هوش میرفتم تمام بدنم یخ کرده بود فشارم افتاده بود بعدش گریه میکردم تا خونه.🤭😅

یک ماه هم نتونستم رابطه داشته باشم با شوهرم.چشمم ترسیده بود

عکس رنگی ام من گرفتم .‌بازم دردش خیلی کمتره از طبیعی 🥴🤭😂 البته بدن با بدن فرق داره کلا . بعضیا با ...

زایمان طبیعی هم داشتین شما؟

منی که انقدر عکس رنگی برام سخت بود،فکر کنم از  زیر زایمان زنده بیرون نیام.  

یعنی در صورت خالی بودن شکم بواسیر میگره ادماونایی که کثیف کاری کردن پرستارا تمیز میکردن فوری؟یا میمو ...

نه عزیزم ربطی به این نداره .کلا این فشار غیر ارادی بود دست خودم نبود واسه من فشار شدیدی به مقعدم میومد فک میکردم دستشویی دارم ،فک میکنم بخاطر آمپول فشار بوده ..حالا نمیدونم برا بقیه اینجور بوده یانه ..بخاطر همین آمپولها من یک ساعته زایمان کردم ..سوال بعدتم واقعا غذا هم نخوری زور میزنی نفس عمیق میکشی و تکرار میکنی چون دردش یه جوریه مجبور میشی اینکار و بکنی وگرنه بچه بدنیا نمیاد..تازه من یادمه شکمتم فشار میدن موقعی که سر بچه رو میبینن ..من زایمان که کردم منو بردن از اونجا دیگه بقیه رو نمیدونم ولی کثیفیاشون رو تخت بود ..براشون اهمیت نداشت ..رو دستگاه معاینه نبودیم ،رو تخت متاسفانه ،پاهام یادمه از زانو اینقد درد میکرد با دستم نگه داشته بودم ..وای دیگه نمیخوام حرف بزنم ..تنم میلرزه ..بخوابم دیگه ..

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......