2777
2789
عنوان

درد زایمان طبیعی رو به چی تشبیه میکنید خانمایی ک تجربه کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 54777 بازدید | 700 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقااا مثل درد پریودیته اگر بد پریودی ...! دردش مثل زانو درده که نمیدونی دقیقا کجای زانوت درد مبکنه و نقطه ی خاصیم نداره دسترسی بهش نداری ولی داره سرویست میکنه . من از اون بد پریودا بودم از اونایی که از درد از حال میره و بیهوش میشه و جیغ و داد و ....  برای زایمان طبیعی که رفتم دقیقا همین بود فقط به کمرم زده بود و متاسفانه یا خوشبختانه تهش به سزارین ختم شد

دختر خوب سزارین بکن و تمام کییی میگه که فرداش پا نمیشی و طبیعی رو پایی بخدا سزشم همینه فقطط سز خط بخیه تو دید اونم لیزر هست طبیعی هم خط بخیه داره تو دید خودت نیست فقط...سز حداقللل دردتم بیاد پمپ درد هست شیاف هست مسکن هست و..طبیعی باید زمین گاز بگیری هیچیم نمیدن بهت

تواوقام یکی داریم میگه وقتی میخام بچه هامو دنیا بیارم انگار پی پی دارم دردم دراین حده خاهرش مگیف همش توبیمارستان دادمیزد ریخت الان میریزه وایییی تابچش دنیامیاداگرم دردداشتهدباشه خیلی کمه واقعاخوشبحالشا🥲

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

آره

خب عزیزم بخاطر همینه 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

یه بلاگره هست میا اسمشه ، هر دوتا دختراش رو تو زایمان طبیعی تو آب انجام داد. سریع و ظاهرا با درد کم. البته ژنتیکیه ، بعضی زنها ارتجاع کانال واژن شون بالاست کلا خوش زا هستن ولی بعضیا بدزا هستن و درد خیلی زیادی میکشن 🥺🥺🥺😭 اینم بدبختیه زنهاست دیگه

اون درد تو هیچ تجربه ام نبود یکدفه میگرفت خیلی شدید ...یهو اروم میگرفت انگار هیچ دردی نبود باز یهو درد میگرفت شدید😨

ماما همراه بمن خیلی مسکن زده بود

آخرا هم بیشتر حس زور داری تا درد

میشه انلاین شاپ کودکمو فالو کنی حمایت شم؟Nikan.kids_shop