2777
2789
عنوان

درد زایمان طبیعی رو به چی تشبیه میکنید خانمایی ک تجربه کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 61203 بازدید | 700 پست

طبیعی نمیدونم سزارین بودم بعدش همش حس میکردم دل و روده ام داره میریزه بیرون و شکمم باز بود رو حس میکردم

در آینه، زنی می‌بینم؛ زیبا، سرسخت، مغرور...عجب قدرتی دارد چشمانش! این قدرت، هر آینده‌ای را شکوه‌مند می‌سازد.♥️🦾

لطفا یه کم برام توضیح بده کجاس؟ چه حسی داره اون درد؟ یه کم توضیح بده بتونم تصورکنم

بنظرم همون دلپیچه ها ودرد کمر  و لگن توی پریودی رو اگر  تجربه کردی تاحالا همونا رو چندین هزاربرابر کن واسه من اونطوری بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلی درد طبیعی کشیدم با ۸ سانت رفتم برای سزارین اورژانسی

دردش واسه من اینجوری بود که اگه دراز میکشیدم حس میکردم شکمم داره پاره میشه انگار استخون گیر کرده بود توی رحمم

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

ی دردعجیب تو دلت وزیرشکمت اصننننن برای من ک نگم‌برات وحشتناااااک بود ۱۱ساعت دررررررررد وحشتناااک‌کشیدم آخرشم دهانه رحمم ۵یانت بیشتدبازنشد فرستادن سز

دعا کن از این خوش زایمانا باشی وگرنه درد بدی رو بایدمتحمل بشی حقیقتا

لطفا یه کم برام توضیح بده کجاس؟ چه حسی داره اون درد؟ یه کم توضیح بده بتونم تصورکنم

برا من دردش شبیه درد پریود زیاد بود دیگه وحشتناک نبود برام  نظری راجب بدن و درد دیگران ندارم

قلب شکسته ترمیم نمیشه کی گفته خوب میشه من الان سال هاست قلبم درد می‌کنه ناراحتم از زمانی که سه سالم بود بغض دارم تا امروز خدا      خدایا قلبم شکسته🤺💔            می‌دونی چیه :«من مزه خوشی نچشیدم،نه حس کردم،نه فهمیدم».      خداااااااایا این همه از عمرم گذشت بسم نیست کجایی می‌دونم که می‌شنوی ولی بدون صبر من حدی داره نزار این رشته ضعیف ارتباطی من تو پاره بشه آخه که اگه پاره شد من به کی پناه ببرم خدایا    خدایا آرزوم این که دوباره برم🧳✈️ کربلا آخ که نمیدونی چه صفایی داره     خدایا صاحب مسکنم💒 کنی خستم از اجاره نشینی.  خدایا یعنی میشه یک روز بیام روبه درگاهت بشینم بگم دیدی منم خوشبخت شدم ،منم به آرزوهای ریز و درشتم رسیدم اره میشه 🥰.  خدایا مراقب دوتا فرشته کوچولوی قشنگم باش تو هر لحظه تو هر مرحله از زندگی حافظشون باش       مامان دوتا جوجه فسقلی 

حس میکردم یه ماشین رو کمرمو شکمم افتاده و هرچندثانیه ورش میدا ن دوباره میزارن روم و هر لحظه فشارشم ب ...

واقعاً یکی از بهترین تشبیه ها همین بود. 😫😫

منم همین احساس رو داشتم. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

الهی همیشه بخندی 🤣🤣🤣

فدات عزیزم توام همینطور 😂😘

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

کمر و زیر دلت چنان درد میکنه انگار یکی از پاهات گرفته میکشه ک از هم جدا بشن درد و همراه سوزش دوتا انگشتتو خیلی زیاد از هم دور کن ببین دردش چطوریه طوری ازهم فاصله بده ک دردت بگیر و این درد چندین برابر درد زایمانه

من تحمل دردم بالاس و آدم نازک نارنجی نبودم!قشنگ با اعتماد به نفس منتظر درد بودم و به خیال اینکه الان ...

اخ منوتوصیف کردی دقیقا.. منم ادم نازک نارنجی نیستم اصلا یعنی همه میدونن چ دردایی تحمل کردم اخ نگفتم

ولی این عین ی انفجار درونی بود منم سزارین شدم بعد ۲۴ ساعت

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

نمی‌خوام دردشو توصیف کنم. اومدم فقط بگم همهٔ زنها تونستن و تحمل کردن، پس شدنیه‌. نترسید. اون لحظهٔ خیلی دردناکش خیلی کوتاه‌مدته. از پسش برمیاین همه‌تون.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
اخ منوتوصیف کردی دقیقا.. منم ادم نازک نارنجی نیستم اصلا یعنی همه میدونن چ دردایی تحمل کردم اخ نگفتمو ...

منم.

واقعا پوستم کلفته. ولی خب دردش...

تا اینکه خدا یه دردی بهم داد تازگی‌ها که تمام اون دردهای قبلی در برابرش هیچن و تازه فهمیدم از هر دردی ممکنه بدترش هم باشه.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟