2777
2789
عنوان

درد زایمان طبیعی رو به چی تشبیه میکنید خانمایی ک تجربه کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 53859 بازدید | 700 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه میشه دو تا سزارین داشته باشی بعد بگن بیا طبیعی زایمان کن!!!

طبیعی بود زایمانام و میخواستم سز کنم نزاشتن 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

والا اینایی که میگن با تبر از وسط‌کمرت قطع میشه الکس میگن یا تحملشون پایینه 

واسه من مثل درد پریودی‌خیییلی شدید بود که زیاد بود ولی قابل تحمل و گذرا بود 

بیشتر از درد‌ حس فشار داره

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
والا اینایی که میگن با تبر از وسط‌کمرت قطع میشه الکس میگن یا تحملشون پایینه واسه من مثل درد پریودی‌خ ...

بدن با بدن فرق داره

برا من خیلی غیر قابل تحمل بود هرگز انتخابش نمیکنم

حتما حتما بعدی رو سزارین انجام میدم

شبیه درد پریودی هست اوایلش. کم کم شدیدتر میشه مخصوصا توی کمر.

دردش شدید بود من تجربه نکرده بودم چنین دردی که بخوام بهت بگم شدتش چقدره. ولی یه حال استیصال طوری به آدم دست میده. یه دردیه که هیچ کاری جز تحمل و تلاش برای زور زدن و دنیا آوردن بچه نمیتونی بکنی.

ولی من پروسه زایمان طبیعی مو دوست داشتم. با اینکه بخیه هم زیاد خوردم و سخت بود برام تا دوماه بعدش نشست و برخاست. ولی باز برگردم عقب انتخابم همونه. اون لحظه فارغ شدن یه طعم خیلی شیرینی داشت.

من قبل زایمانم کلی ترس داشتم کلی هم التماس کردم که سزارین بشم ولی نشد 

بنظرم درد زایمان اون نیم ساعت اخرش عذاب اور 

اگر بخوام دردش برات شبیه سازی کنم مثل درد دندونیه که نصفه شب میاد سراغت و هیچ کاری نمیتونی بکنی و فقط خودت به در و دیوار میزنی

ولی وقتی نی نی بیرون میاد ارامش عجیبی میگیری