2777
2789
عنوان

درد زایمان طبیعی رو به چی تشبیه میکنید خانمایی ک تجربه کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 68326 بازدید | 700 پست
من درد سقط کشیدم نمیدونم چند برابر اونه😅 کاش یکی بهم میگفت تخمین بزنم

تو چند هفتگی سقط داشتی اگه یکی دو ماهه بوده که ..چیزی نیست ،دردش قابل مقایسه نیست ..مگه سن بارداریت بیشتر بوده باشه  که اونم دردش فک نکنم زیاد باشه ..تو میخوای بچه ای که ۹ ماه کامل شده رو با خودت مقایسه کنی ...مشخصه دردش بیشتر 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترسش بیشتر از دردشه‌من خانمهایی که از بچگی تو گوشم خوندن وای زایمان ال و بل نمیبخشم.کلی استرس کشیدم. ...

من اگه یکی سالها پیش تو گوشم میخوند  از دردش میگفت ،یه ماچی میکردمش ،راحت تصمیمم میگرفتم میرفتم سزارین 

تو چند هفتگی سقط داشتی اگه یکی دو ماهه بوده که ..چیزی نیست ،دردش قابل مقایسه نیست ..مگه سن بارداریت ...

درد سقط خیلی زیاده .‌ شما فرض کن بخای ی قسمت از بدنتو تیکه تیکه کنی و از واژن تخلیه کنی . 

بچه کامله خودش سر میخوره با زور و امپول و مایع دور جنین میاد بیرون . ولی بچه ای ک خودشو نگرفته وصله هنوز ب رحم رو بخای تیکه کنی

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

ممنون عزیزم ،حتما میرم‌میخرم ..اره صبحها اب ولرم وگرم با مویز میخورم ..گوجه فرنگی م میخورم با کیوی . ...

دیگه چه میشه کرد والا من بیشتر سبزی میخورم و لواشک انار و موز زیاد مصرف نکن

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

درد سقط خیلی زیاده .‌ شما فرض کن بخای ی قسمت از بدنتو تیکه تیکه کنی و از واژن تخلیه کنی . بچه کامله ...

تجربه ش و خودم داشتم که گفتم

ینی ورزش کنی دیگه تیغ نمیخوری ؟

اره ولی خوب بستگی به بدنت و لگنت هم داره ولی خوب تا حد زیــــــــــادی تاثیر داره البته ورزش های مخصوص زایمان 

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...