2777
2789
عنوان

درد زایمان طبیعی رو به چی تشبیه میکنید خانمایی ک تجربه کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 59971 بازدید | 700 پست
اره دیگه اون امپولو زمانی ک دهانه رحم 4سانت باز شد به نخاع میزنن ک بی درد کنه ولی ماما میگفت سردرد ب ...

آره مطمعنم 

و خودمم با همین آمپول بی حس شدم واسه سز ولی سردردی نداشتم

ولی خانومایی که طبیعی دنیا آوردن دورم زیاد بودن که از دادهایی که میزدن و دردی که داشتن بعد زایمان سر درد بودن 

یه آدم صبور صبور صبور صبور 😮‍💨

اره دیگه اون امپولو زمانی ک دهانه رحم 4سانت باز شد به نخاع میزنن ک بی درد کنه ولی ماما میگفت سردرد ب ...

نه بابا سردرد و اینا همش حرفه 

منم چندماه دیگه زایمانمه میخوام اپیدورال کنم

به هرحال تو سزارین و بقیه عمل ها هم از نخاع بی حس میکنن فرقی نداره

حَسبی الله💫🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سال 97 بیمارستان صارم تهران بودم الانو نمیدونم فقط میتونم بگم نرو طبیعی چرا باید درد بکشیم که چی ...

خب الان 6سال گذشته الان خ خ سخت میگیرن ... سزارین هم بی عوارض نیست اطرافیانم زیاد سزارین کردن و خ از درد امپول اسپاینال و کمردرد و سردرد بعدش شاکی بودن حالا اون 7لایه شکم ک بخیه میکنن هم ک بماند تا خوب شه چه قدر درد کشیدن بازم با این وجود سزارین رو ترجیح میدادم تا زمانی ک دکتر ازم زیرمیزی میخواست ک هزینش از بیمارستان خصوصی هم بیشتر بود و عملا از ناچاری مادرا سواستفاده میکنن کاسبی میکنن بی رحمانه منم خیلی بهم زور اومد قیدشو زدم

اخه دلم نمیاد طلامو بفروشم برای سزارین😞شاید حق با تو باشه ولی خب من دیگه تسلیم شدم فقط به توصیه مام ...

به نظرم برو طبیعی کن طلاهات هم نگه دار . پس مادرامون ،اجدادمون چطور زایمان میکردن ؟؟حیواناتی که طبیعی زایمان میکنن چی ؟ 

فقط حتما حتما با اگاهی کامل زایمان کن ، کلاس های بارداری بهداشت میزاره برو . 

پیاده روی کن روزی نیم ساعت تا یک ساعت پیاده روی آروم انگار که میری خرید . دو هفته مونده به زایمان ورزش های مخصوص زایمان طبیعی از گوگل سرچ کن و انجام بده .

دو سه روز زایمان خرما بخور روزی چند تا .

موقع درد ها نفس عمیییییق بکش دم و بازدم .

و یه چیزی موقع درد داد و بیداد نکن جیغ نزن . 

به نظر من زایمان طبیعی هررچقدر سخت باشه یه روزه تمامه .

ولی بارداری افتضاحه .با نق و نوق باید راه بری شبا خواب نداری انقدر به پهلو میخوابی پهلو درد میگیری ، تکرر ادرار ویار و بالا آوردن و....

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
خب الان 6سال گذشته الان خ خ سخت میگیرن ... سزارین هم بی عوارض نیست اطرافیانم زیاد سزارین کردن و خ از ...

واله عوارض نداشتم من خوب طبیعی هم بخیه میخوری بغل دستیم بچش بزرگ بود ببخشید تا مقعدش بخیه خورده بود نمیتونست بره دستشویی با ناله ولی بخیه من تمیز زیر شکم پانسمان شده از دکتر بیهوشی هم پرسیدم گفت کمر درد ربطی به بی حسی و امپولش نداره

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
خب الان 6سال گذشته الان خ خ سخت میگیرن ... سزارین هم بی عوارض نیست اطرافیانم زیاد سزارین کردن و خ از ...

اونایکه درد کشدن واسه سزارین حتما خودشون رعایت نکردن مثلا پیاده روی شستشو بخیه ها و اون مراقبتای بعد عمل مثلا طرف پامیشه فردا کار سنگین میکنه که بگه زرنگم معلومه که اذیت میشه یا بعد از عمل نباید صحبت کرد سردرد میاره

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

من میگفتم کمر درد چیزی نیس قائل تحمله 

ولی کمر درد این خیلی وحشتناکه رسما فلج ت میکنه 

درد غیر قابل تحمل 

میگی مگه ممکنه آدم بتونه این درد رو تحمل کنه ؟؟ عجیبه که میتونه 

البته همین که میدونی این درد تموم میشه و بچه ت میاد بغلت باعث میشه امید بگیری و تحمل کنی وگرنه درد مریصی بود نمیشد تحمل کرد 

همون درد درد پریودی با شدت بسسسسسسیار بیشتر ولی قابله تحمله وگرنه هیچ زنی دوباره بچه نمیاورد!!!!

من اون دردا برام قابل تحمله فقط وقتی بچه میاد ببین دو تا انگشتتو بکش که پاره بشن میفهمی چه دردی داره ؟؟ همونجور زنده زنده یهو پاره میشی و میسوزه😅

چه آرامش عجیبی است در جوار خودم،خودم برای خودم ،با خودم ،کنار خودم...
بیمارستانای خصوصی هم قبول نمیکنن سزارین ، من زایمان سومم هر جا رفتم قبول نکردن ، گفتن باید بیایی درد ...

مگه میشه دو تا سزارین داشته باشی بعد بگن بیا طبیعی زایمان کن!!!

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

اخه دلم نمیاد طلامو بفروشم برای سزارین😞شاید حق با تو باشه ولی خب من دیگه تسلیم شدم فقط به توصیه مام ...

واقعا چرا حاضر نیستید طلا مگه دیگه قراره کجا به کار بیاد؟ 

من مطمئنم پاش برسه فرشای خونمم حاضرم بفروشم به معنای واقعی

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻