2777
2789
عنوان

درد زایمان طبیعی رو به چی تشبیه میکنید خانمایی ک تجربه کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 67791 بازدید | 700 پست
شکستن استخوان و اینا چرتهدردش شبیه پریودی هست میگیره ول می‌کنه اون اخرا که بچه داره به دنیا میاد یکم ...

شما زایمانت خیلی راحت بوده..من کاملا احساس میکردم دارم به دوقسمت تقسیم‌میشم

پارسا پسرمامان😍

من درد سقط کشیدم ۵ ساعت شدید قبلشم بود ولی خفیف تر و انقباضات فاصله دار ولی ۵ ساعت هر ۱۰ثانیه یه بار بود

اصلا مث قاعدگی نیست ک دل درد داشتم ماساژ میدادم

معلوم نیست کجات درد داره چون همه جات درد داره

ولی کیسه آب گرم روی باسن و تنفس زایمان طبیعی ب شدتتت کمک کننده‌س من وقتایی ک تنفس زایمان طبیعی داشتم دردم ب شدت کم میشد

و اینکه هر ده ثانیه یه بار درد میگیره ول میکنه تو اون ده ثانیه استراحت کن

و با شروع درد تنفس رو بازم انجام بده

استرس و جیغ و داد و ترس باعث میشه بچه دیرتر ب دنیا بیاد ک مربوط میشه ب انقباضات برعکس رحم ک توضیحش مفصله پس اروم باش و فقط تنفس زایمان طبیعی رو یاد بگیر و تمرین کن

روی توپ باشگاهی بشین تا زمان زایمانت اصلا ی لحظه هم روی زمین نشین تا سر بچه کامل بیاد تو لگنت

بازم میگم ماساژ و گرم کردن لگن و تنفس زایمان طبیعی 

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موقع درد فقط تند تند نفس عمیق بکش اون درد واست نصف میشه،تجربش کردم

وقت زایمان ک رسید ب پشت زور بزن جوری ک معذرت میخوام انگار میخوای مدفوع کنی،اصلا از جلو زور نزنی ک احتمال پارگی بیشتر هست😁

تاپیک چرا زدی استرس بخودت وارد میکنی

دردش هر چقدر شدید باشه ، وقتی بچه بدنیا میاد ، بدنت سبک میشه و همه دردات ناپدید میشن در یک لحظه

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست

من زایمانم طبیعی بود و بچمم پسر بود

دردش برای من کمر درد بود، درد کمر موقع پریودی با شدت چندین برابر

خواهرم بچش دختر بود درد زیر شکم داشت،درد زیر شکم پریودی اونم با شدت زیاد

زایمان طبیعی دردش زیاده ولی نمیشه گفت نمیشه تحملش کرد بیشتر اینکه نمیدونی این پروسه چقدر زمان میبره این درد کی قراره تموم‌بشه آدم رو اذیت میکنه

ماما همراه بگیر کمکت کنه من از مامای خود همون بیمارستان ماما همراه گرفتم چون همه رو میشناخت با اون بیمارستان و امکاناتش آشنایی داشت بقیه باهاش همکاری میکردن، در کل شرایطش بهتر از مامایی بود که از بیرون میاوردم 

ببین بزار من رک و پوست کنده بهت بگم وقتی دسشویی داری شکمت چجوری درد میکنه به خودت میپیچی تا بری دسشو ...

من به خاطر آندومتریوز دقیقا همین درد رو تجربه کردم و توصیفی که برا اطرافیانم می کردم همینی بود که شما گفتی

درد پریودی و اینا چیه؟ اصلاً شباهتی به اون نداره. هزاران برابر شدید تره. 

من اولش حالت دل پیچه داشتم و بعدش تبدیل شد به دردی که اصلاً قابل توصیف نیست، فقط به معنای واقعی شکنجه و مرگ رو جلوی چشمم دیدم و انگار فقط روحم زنده بود. 

و مهم تر اینکه بعد از ساعت ها دست و پنجه نرم کردن با مرگ، آخرش سزارین شدم.( بعد از حدود 18 سال از اون روز، هنوزم وقتی یادش می افتم، اشکم سرازیر میشه.)

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

دردش برای من جوری بود که انگار دارم از وسط نصف میشم برا من بچم وسط لگنم گیر کرده بود خیلی زیاد فشار بهم اومد بالا سرم میگفتن اگه زور زیاد نزنی بچت خفه میشه خیلی سخت بود

بخدا انگار مغزم داشت آب میشد یه حس خیلی بدی که اون موقع میگیرتت انگار دستشویی داری😑😑

❤️😍مرد من عشق من ❤تو به قلبـم انگیـزه تپیـدن میدی❤️

حس می کنی داری از هم جدا میشی مخصوصا کمرت. هر وقت درد شروع میشه احساس می کنی با فشار می خوان کمرت رو نصف کنن ولی واقعا چیزی نیست که بگن غیر قابل تحمله. واسه من که همون اولم معاینه کردن و دستشون رو کردن داخل. سوزش شدید تو اون قسمتم داشتم.