2777
2789

بچه هاا من با خانواده همسر زندگی میکنم

برا هدفمون برا اینکه جای که دوس داشتیم زمین خریدیم

اون چیزی که میخایم خونه میسازیم

اینجوریمو نبین که باهاشون زندگی میکنم

انتخاب کردم که دور باشه خونه زندگیم ازشون خیلی دور

خلاصه دیگه

دیوار به دیوار خونشون خونه جاریمه میاد دیگه اینجا خب خونش اینجاس

خیلی حسوده سیاستیه همیشه میخاد خودش خوب باشه

من همیشه بد باشم پیش خانواده‌ همسرمون

خودش شوهرش بچه هاشو خیلی خوب نشون میده پیش خانواده همسرم خیلی سیاستیه

خیلیم حسوده

با همچن ادمی تو این خونه اینام چجوری باشم با خانواده همسرم

اون خونش جداس ساعت روز یک ساعت باش خودشونو جا میکنن دلشون 

منی ک ۲۴ ساعت اینجام بدتر زده میکنم از خودمون

فقط بگید من اینجا چجوری باشم برا خانوادش

جاریم اینجا بودنی چیکار کنم که

یکم خوب بودنی با اینا جاریم حالش میگیره

فقط بگید چه سیاستی به کار ببرم بچه هاا

کمکم کنید

کاربری دست دو نفره🙏🌱 تو تا ابد در این جسم باقی نخواهی ماند پس با شرف زندگی کن :)

والا چی بگم 

به نظر خودت 

الان خودشما به رابطه ای که بینشون هست حسادت نداری 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مثلا خودشو عزیز کنه مگه مدال میدن بهش...بیخیال فیلم بازی کردن برا جلب رضایت خانواده شوهر مفت نمی ارزه خودتو مشغول کن زیاد وارد مسائلشون نشو بدترین تجربه عمرم زندگی با مادرشوهربود تف ب اون روزا و اون همه انرژی منفی اون زنیکه 

شما که خودت با سیاست تری میگی اومدم اینجا که دور بشم بعدا خییلی زرنگی😅

یعنی چی چجوری خخ

کاربری دست دو نفره🙏🌱 تو تا ابد در این جسم باقی نخواهی ماند پس با شرف زندگی کن :)

خب مثلا خودشو عزیز کنه مگه مدال میدن بهش...بیخیال فیلم بازی کردن برا جلب رضایت خانواده شوهر مفت نمی ...

منم خب همینو میگم مدال نمیدن که خب چرا اینکارو میکنه که

برام واقعا خیلی سواله؟!

اونم که هیچی ندارن هیچی نمیدن بکم شاید براش پولی چیزی میوفته

چیکار کرده که حسوده

خودشو بچه هاش شوهرشو دلشون جا میکنه همش خوبی میگه از خودشون

مثلا چیزی بشه سریعی به همسرش میگه زنگ بزنه تبریک هر چی

فقط اولین نفر همسرش بگه بهش

تو تاپیک نوشتی اومدم با خانواده همسر زندی کردم که بعدا یه جای دور خونه بسازم خندم گرفت عجب فکری بود

کجاش خنده داش که بگو ببینم؟!

تو تاپیک نوشتی اومدم با خانواده همسر زندی کردم که بعدا یه جای دور خونه بسازم خندم گرفت عجب فکری بود

منظور میگم فکر نکنین که اره من اوکیم زندگی کردن باهاشون خب

خاستم بگم ی مدته اونم جای دور من انتخاب کردم البته جای که همیشه دوس داشتم

دوری دوستیه دیگه بعدا

منظورم اینه

خونه بسازم نه دارم الانشم میسازم زمین خریدیم کلی چیزا

منم خب همینو میگم مدال نمیدن که خب چرا اینکارو میکنه کهبرام واقعا خیلی سواله؟!اونم که هیچی ندارن هیچ ...

ذات جاری همینه ی جاری دارم مادرشوهر برینه بهش باز این میره خودشیرینی مریضن عزت نفس ندارن حتی بهش میگه خونت کثیفه بو عرق میدی ولخرجی فلانی بازم طرف مادرشوهره اه اه من دهنشو پاره میکنم اگر بم بگه بو میدی