2777
2789
والا چی بگم به نظر خودت الان خودشما به رابطه ای که بینشون هست حسادت نداری

چرا سعی میکنم منم بهتر باشم اونجا ک میخاد فقط خودشون خوب باش میخام من ازشون بهتر خوب باشم

کاربری دست دو نفره🙏🌱 تو تا ابد در این جسم باقی نخواهی ماند پس با شرف زندگی کن :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ذات جاری همینه ی جاری دارم مادرشوهر برینه بهش باز این میره خودشیرینی مریضن عزت نفس ندارن حتی بهش میگ ...

جاری من فقط میخاد خودش شوهرش بچه هاش خوب باشن

ماها نه فقط تو عروسا پسراشون نوه هاشون اینا خوب باشن

ی چیزی مثلا بشه مادرش اینا سریعی به شوهرش میگه سریعی بعش زنگ بزنم یا حالشو بپرسه مثلا یا تبریک 

فقط میخاد شوهرش اول زنک بزنه میگه شوهرم اول زنگ زد اینا

خیلی چیزا

کاربری دست دو نفره🙏🌱 تو تا ابد در این جسم باقی نخواهی ماند پس با شرف زندگی کن :)

ی جاری دیگم ک با مادرشوهرم تو ی خونست دختر خواهرشه.... دیگه این از شدت فشار و حسادت بما ک مستقلیم ۲۴ساعت مادرخواهرش اونجان میخورن میگردن دومادو ذلیل کردن مادرشوهرمم خواهرشه راضیه ب کاراشون یعنی پای همه رو بریدن ازون خونه ک خواهرمادرش بیان هرووووووز شوهرشم معتاده زنیکه اونجا خودشو سیر میکنه ما هم راحت شدیم از غرای مادرشوهر 

نادیدشون بگیر خبری نیست مدالم نمیدن خودت باش تا خونت اماده بشه

مامانم میگه مثل اون سیاست باش زرنگ باش اینکارو بکن اونکارو بکن

منم همیشه به این فکر میکنم که اینا حتی پول نون هم ندارن

برا چی اینجوری میکنه مدال هچ هیچی نمیدن

واقعا برام خیلی سواله

البته اینم بگم ها نه تنها برا اینا برا همه اینطور هس

چرا سعی میکنم منم بهتر باشم اونجا ک میخاد فقط خودشون خوب باش میخام من ازشون بهتر خوب باشم

درگیر این چیزا نکن خودتو 

رها باش 

کاری نداشته باش چیکار میکنه میگه میره میاد

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

ولش کن مدلشه خودشیرین بازی که بگن فقط این عروس خوبه

دقیقا اره اینو فقط میخاد دیگه

فقط بهم بهترین راه رو نشون بدین واقعا چی خوبه که انجامش بدم؟!

درگیر این چیزا نکن خودتو رها باش کاری نداشته باش چیکار میکنه میگه میره میاد

دقیقا اره اینو فقط میخاد دیگه

فقط بهم بهترین راه رو نشون بدین واقعا چی خوبه که انجامش بدم؟!

دقیقا اره اینو فقط میخاد دیگهفقط بهم بهترین راه رو نشون بدین واقعا چی خوبه که انجامش بدم؟!

هیچی 

راهش اینه خودت باشی 

خودتو درگیر این مناسبتها و یرخوردا نکن 

کی خوبه کی بهتره 

کی عزیزتره 

اصلا بذار خودشو بکشه عزیزتر باشه 

رها باش

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

هیچی راهش اینه خودت باشی خودتو درگیر این مناسبتها و یرخوردا نکن کی خوبه کی بهتره کی عزیزتره اصلا بذا ...

اخه میگن مخصوصا مامانم عزیز باش خوب باش همه تورو خوب بدونن

اخه میگن مخصوصا مامانم عزیز باش خوب باش همه تورو خوب بدونن

مامانت مهر طلب هست 

شما نباش خوب نی 

ضرر میکنی 

هم مالی هم روح و روان هم جسمت 

مامانت مهر طلب هست شما نباش خوب نی ضرر میکنی هم مالی هم روح و روان هم جسمت

یعنی چی مهر طلب؟!

چرا ظرر روح روانم میشه بیشتر بهم بگی؟!