بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
موقع ظرف شستن و وضو گرفتن و حمام هم لوله رو کم باز میکنم تازگیا ماشین بازیافت میاد تو کوچمون ولی من چیزای پلاستیکی و کاغذی رو جدا میزارم تا کسی برا خودش برداره برا بازیافت منظورمه ی چیز دیگم که یادم رفت اصلاااا ماشین رو با شلنگ نمیشوره شوهرم فقط با دستمال بیشتر وقتام میبره کارواش
کردم از عقل سوالی که مگر ایمان چیست؟عقل برگوش دلم گفت که ایمان ادب است.آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق مابین بنی آدم و حیوان ادب است🙄🙄🙄😉
احسنت...کاش همه مون یادبگیریم ازین کارا.ای خدا من چقدر دغدغه ی اب رو دارم
منم همسایمون هررررر روز عصر حیاطشون رو با آب میشورن انقد پای گلهاشون آب میریزن که از زیر در میاد بیرون تا ته کوچه میره خمومشونم کنار اتاق خواب ماست کل40تا30دق حمام دوش با فشاااار زیاد بازه انقدر حرص میخورم که نگو
کردم از عقل سوالی که مگر ایمان چیست؟عقل برگوش دلم گفت که ایمان ادب است.آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق مابین بنی آدم و حیوان ادب است🙄🙄🙄😉