2777
2789
عنوان

بافرهنگا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 74 پست
خیلی جالبه.کاش همه جا بود ازینا

میتونین آنلاین هم بخرین

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه بهشون بگی؟ خیلی مودب و خوب بگی  

انقدر سرصدا دارن تا حالا چند بار شوهرم بهشون تذکر داده بی فایده بوده
یعنی ی چیزی میگم ی چیزی میشنوی
حالا زن و شوهر دوتایی تحصیلکرده و شاغل  
برا آبم میدونم بی تاثیره  

کردم از عقل سوالی که مگر ایمان چیست؟عقل برگوش دلم گفت که ایمان ادب است.آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق مابین بنی آدم و حیوان ادب است🙄🙄🙄😉

http://pasmand.tehran.ir/Default.aspx?tabid=92

خانومایی که کاغذ وپلاستیک رو از آشغالا جدا میکنین

میتونین آدرس غرفه های بازیافت تو شهرتون رو گوگل کنین و اونجا تحویل بدین

لینکی که بالا گذاشتم مال مناطق مختلف تهران هست

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

بچه ها همین امروز صبح یه پارچه گذاشتم کنار سینک گفتم با خودم از این به بعد روی سینک اب نمیریزم با این پارچه تمیزش میکنم هر دو سه بار پارچه رو میشورم

گفتم اینم بگم شاید به درد کسی خورد

پیج فروش لباس دارم برای بانوان. http://Www.instagram.com/chico_shop2020

من خودم هفته اي نهايت دو بار ماشين لباسشويي رو روشن مي كنم

مي زارم كامل پر بشه بعد روشن مي كنم

به هيچ عنوان ما سه نفر تو خيابون زباله نمي اندازيم 

ترجيح مي دم ماشينم كثيف بشه تا زباله تو خيابون بيفته

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
بچه ها همین امروز صبح یه پارچه گذاشتم کنار سینک گفتم با خودم از این به بعد روی سینک اب نمیریزم با ای ...

شوهرم بعد ظرف شستن با لیوان هی آب میریخت رو سینک که تمیز بشه
تازگیا بهش یاد دادم با دستمال تمیز کنه  

کردم از عقل سوالی که مگر ایمان چیست؟عقل برگوش دلم گفت که ایمان ادب است.آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق مابین بنی آدم و حیوان ادب است🙄🙄🙄😉

عزيزم من اين عكس هايي كه مي زاري رو سيو كردم مي زارم صحفه تلگر ام تا دوست و آشنا كه صفحمو مي بينن روشون تأثير بزاره

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
عزيزم من اين عكس هايي كه مي زاري رو سيو كردم مي زارم صحفه تلگر ام تا دوست و آشنا كه صفحمو مي بينن رو ...

چه خوب عزیزممممم

میتونی تاپیکام رو هم استفاده کنی

اکثرا یه مقدار توضیح دارن