2777
2789
عنوان

بافرهنگا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 74 پست
چي كار بايد بكنيم

شنبه ها رفتین خرید پلاستیک نگیرین از فروشنده

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
فکر کردم کلا نمیشوری😂😂😂 واسه من میره پای درختای توی باغچه راستی ما برای باغچه گل تک به تک کاشتی ...

من آب شستن سبزی یا برنج رو میریزم پای گلها و باغچه
حتی شوهرم آب حیاط همسایه رو لوله کشی کرد که بره پای درختهای تو کوچه
آب کف حیاطشون منظورمه

کردم از عقل سوالی که مگر ایمان چیست؟عقل برگوش دلم گفت که ایمان ادب است.آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق مابین بنی آدم و حیوان ادب است🙄🙄🙄😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کردم کلا نمیشوری😂😂😂 واسه من میره پای درختای توی باغچه راستی ما برای باغچه گل تک به تک کاشتی ...

میتونی آبی که ته کتری مونده یا آبی که باهاش سبزی و میوه شستی رو بریزی تو ابپکش که گلا سرحالتر بشن

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
من آب شستن سبزی یا برنج رو میریزم پای گلها و باغچه حتی شوهرم آب حیاط همسایه رو لوله کشی کرد که بره پ ...

احسنت...کاش همه مون یادبگیریم ازین کارا.ای خدا من چقدر دغدغه ی اب رو دارم

😶

من یه پارچ روی سینک ظرفشویی دارم و اب اضافه کتری یا هر اب اضافه ای رو توش میریزم از اون برای اب دادن به گلدونا استفاده میکنم

پیج فروش لباس دارم برای بانوان. http://Www.instagram.com/chico_shop2020

موقع ظرف شستن و وضو گرفتن و حمام هم لوله رو کم باز میکنم
تازگیا ماشین بازیافت میاد تو کوچمون
ولی من چیزای پلاستیکی و کاغذی رو جدا میزارم تا کسی برا خودش برداره
برا بازیافت منظورمه
ی چیز دیگم که یادم رفت اصلاااا ماشین رو با شلنگ نمیشوره شوهرم فقط با دستمال
بیشتر وقتام میبره کارواش

کردم از عقل سوالی که مگر ایمان چیست؟عقل برگوش دلم گفت که ایمان ادب است.آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق مابین بنی آدم و حیوان ادب است🙄🙄🙄😉
میتونی آبی که ته کتری مونده یا آبی که باهاش سبزی و میوه شستی رو بریزی تو ابپکش که گلا سرحالتر بشن

اتفاقا گفتم بالا یه پارچ روی سینک دارم برای این کار

ولی خوب کفاف نمیده

باغچه بزرگه تعداد گلدونا هم زیاده توی خونه

علاوه بر اون برای شستن سینک یا حتی گاهی به جای کشیدن سیفون از این اب استفاده میکنم

کیسه زباله از نوع تجدید پذیر

سازگار با محیط زیست

42 عدد فقط 7000 تومن!!!!

اتفاقا گفتم بالا یه پارچ روی سینک دارم برای این کار ولی خوب کفاف نمیده باغچه بزرگه تعداد گلدونا هم ...

چه عالی

کاش همه مثل شما اهمیت بدن

احسنت...کاش همه مون یادبگیریم ازین کارا.ای خدا من چقدر دغدغه ی اب رو دارم

منم
همسایمون هررررر روز عصر حیاطشون رو با آب میشورن
انقد پای گلهاشون آب میریزن که از زیر در میاد بیرون تا ته کوچه میره
خمومشونم کنار اتاق خواب ماست کل40تا30دق حمام دوش با فشاااار زیاد بازه
انقدر حرص میخورم که نگو

بچه ها بیاین هرجا میریم‌تو مهمونیا به دیگران هم بگیم اینکارارو انجام بدن

من یه بار از سفر خارجی برای فامیلامون ساک پارچه ای جمع شو خریدم و دادم بهشون گفتم اینا اصن کیسه پلاستیکی نمیگیرن موقع خرید

کارتبلیغی گاهی کمی هزینه میخواد برای اثرگذاری بیشتر

💐همه ی سختی ها به لبخند خدا می ارزد.💐

راستی تا جایی که بتونم از مغازه دار پلاستیک نمیگیرم

ولی راستش تا حالا ساک پارچه ای با خودم خرید نبردم

البته من چند ماه یه بار میرم خرید

ولی همونم تا حالا نبردم

حتما از این به بعد این کار رو انجام میدم